Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je - Traži stan!

   Spremni su za promenu!

Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je - Traži stan! Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je - Traži stan!
Celebrity
Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je - Traži stan!

   Spremni su za promenu!

Nadežda Biljić se porodila pre mesec i po dana, te su ona i njen emotivni partner Toma Panić postali roditelji.

Nadežda i Toma brinu o malom Longu!

Kako je do porođaja došlo dva meseca pre termina, sin Longo je neko vreme bio u inkubatoru, te zbog toga, sasvim očekivano, novopečeni roditelji sa mnogo brige vode računa o njemu.

– Longo se rodio ranije, pa je tri dana proveo u inkubatoru na beogradskom Institutu za neonatologiju. Čim su lekari dozvolili da dečak napusti bolnicu, Nadežda i Toma su otišli kod njene porodice u Valjevo – ispričao je izvor, a Biljićeva je, podsetimo, u šestom mesecu trudnoće saznala da ima dijabetes.

PROČITAJTE JOŠ: Gagijeva sestra otkriva: „Lažu da je Nina kod Andreja! Devojčica od 15 godina živi sa dečkom sama u stanu!“

PROČITAJTE JOŠ: Porodica ZGRANUTA! Gagi Đogani bio u intimnoj vezi sa daljom rođakom?

PROČITAJTE JOŠ: Isplivao tajni plan bivših supružnika Đogani: Pravo iz rijalitija Lunu šalju OVDE!

Beba je počela da napreduje, i sve je krenulo nabolje, a onda je nastao haos sa korona virusom. Iako Nadeždi mnogo znači pomoć majke Slavice oko bebe, razmišljaju da što pre nađu stan i izoluju se – dodao je izvor za „Hit Informer“.

– Longu ne prilaze bez maski, niti dozvoljavaju da mu iko drugi priđe bez zaštite.

Iako je Nadežda nedavno uputila emotivnu poruku Tomi putem svog Instagram profila i time jasno stavila do znanja svima da su srećni i da uživaju u ljubavi, velika prašina u javnosti se podigla kada se oglasila Marijana Zonjić. Podsećamo, bivša zadrugarka je istakla da je Toma u pijanom stanju hteo da prevari Nadeždu sa njom.

– Ljubavi moja, volim te najviše na svetu, hvala ti što se toliko boriš za nas, hvala ti što si me učinio majkom najlepšeg bebca na svetu! Prošli smo mnogo i i dalje smo zajedno još jači! Ovaj karantin nas je samo jos vise zbližio i učinio da se još više volimo!!! Mnogo te voli tvoja žena – napisala je Nadežda na svom Instagram profiluNa.