Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

   Napravila opšti haos!

Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete! Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!
Celebrity
Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

   Napravila opšti haos!

Budući da joj se sin Longo i dalje nalazi u bolnici jer je rođen prevremeno, Nadežda Biljić je sve očajnija! A kako saznaje STAR, prošle nedelje je u stanju nervnog rastrojstva upala u bolnicu zahtevajući da joj daju sina i napravila opšti haos.

NADEŽDA IMALA RUŽAN SAN!

– Nada je sanjala nešto ružno i nije mirna nikako, ne može da dočeka da sina dovede kući. Svaki dan joj je kao godina. Tako je pre neki dan upala u bolnicu i vrištala da joj dozvole da vidi dete. Bila je jako uznemirena i plakala je. Ona je svesna situacije, ali isto tako smatra da ne može da naškodi bebi preko stakla i da će mali Longo osetiti da mu je majka došla – otkriva izvor za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Nataša Bekvalac NAPADNUTA! Muškarac upao na njen SALAŠ!

PROČITAJTE JOŠ: Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”

PROČITAJTE JOŠ: Bojan Lexington RAZOTKRIVANJE! Nevin u ZATVORU! Oženio DOKTORKU!

– Njena mama je zdravstveni radnik, i kolege su je odmah pozvale i objasnile da Nadežda ima nervni slom, te da pravi haos u bolnici da bi videla dete. Slavica je zvala Tomu i oboje su došli po Nadeždu i objasnili joj da se smiri i da će sve biti u redu. Čak je zamolila jednu babicu da kad god radi slika malog Longa kako bi Nadežda mogla da ga vidi – nastavlja izvor za STAR i na kraju dodaje:

– To je pevačicu donekle umirilo, ali je depresivna i dalje, biće dobro tek kada joj sin stigne kući. Ona negde i sebe krivi što se porodila pre vremena, a niko nije kriv, tako se desilo, hvala Bogu da je beba dobro i napreduje polako! – završio je priču izvor za STAR.