Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!

   Teška vremena...

Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja! Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!
Celebrity
Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!

   Teška vremena...

Nadežda Biljić se porodila dva meseca ranije, zbog čega se mali Longo nalazi u inkubatoru na odeljenju neonatologije u Valjevu.

NOVI STAR! Gagijeva sestra sve otkriva: Anabela ima DOSIJE u ludnici! Šok: Darko VARAO obe žene sa Ivom! Bekuta obilazi Mrkinu ženu! Edo MOLI Zilhu da rodi bebu!

Ovakvu je do sada niste videli! Ana Nikolić na snimku URLA na saradnike! (VIDEO)

Željko Joksimović ugađa ženi: Kupuje Jovani kuću na moru!

Nadežda Biljić uplašena i za bebu!

Zbog celokupne situacije koja je zadesila, Nadežda je upala u panično stanje, a to što je razdvojena od tek rođene bebe koju će ko zna kad moći da izvede kući, najteže joj pada.

– Nadežda je ok, a što se tiče bebe, ona je na najsigurnijem mestu, u inkubatoru. Koliko i nije dobro što se Nada porodila pre vremena toliko je zbog ovog virusa i cele ove situacije u zemlji ispalo super – rekao je za STAR kratko Toma koji je sticajem okolnosti bez posla i redovnih primanja.

– Situacija je nažalost takva, klub u kome sam radio kao menadžer je zatvoren do daljeg, a to je sigurno naredna tri meseca. Sada sam bez posla i primanja, kao i Nadežda koja ne nastupa od decembra meseca. Imamo roditelje i prijatelje, pa će nam pomoći dok se ne snađemo ovih par meseci – požalio se Toma. Sa druge strane, jedan od njihovih najboljih prijatelja otkrio nam je da se Nadežda ne oseća najbolje posle porođaja, ali da Toma kao i njena majka Slavica to kriju od javnosti.

– Nadežda je van sebe, jer je beba em mala ispod dve kile, em sa nerazvijenim plućima što je jako važno. Zbog toga je u inkubatoru i na respiratoru, odnosno veštačkim plućima. Svi su van sebe, tako da nikakva proslave ni čašćavanja nije bilo. Nadežda samo plače i kuka jer se plaši da li će se beba oporaviti. Najteže joj pada to što zbog virusa ne može bebu ni da vidi, ni da je dodirne, a kako su joj rekli, dete može u bolnici da ostane i duže od mesec dana, odnosno do potpunog oporavka. Ona se nikome ne javlja na telefon, a majci i Tomi je zabranila da bilo šta pričaju. Počela je da pije i lekove za smirenje zbog paničnog stanja, nervoze i postporođajne depresije u koju je upala – rekao je za STAR jedan od Tominih dobrih prijatelja.