Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! U bolnici ostaje do kraja trudnoće!

   Jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja!

Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! U bolnici ostaje do kraja trudnoće! Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! U bolnici ostaje do kraja trudnoće!
Foto: Instagram prinscreen/nadezda_biljic_official
Celebrity
Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! U bolnici ostaje do kraja trudnoće!

   Jedva čekaju da se ostvare u ulozi roditelja!

Nadežda Biljić treba da se porodi tek za tri meseca, međutim, već je hospitalizovana zbog problema sa krvnim pritiskom i dijabetesom! Kako je Toma Panić ,otac njenog deteta, objasnio magazinu Star, pevačica do daljeg ostaje u bolnici u Valjevu zbog održavanja trudnoće, a on mora da bude u Beogradu jer radi po noćnim klubovima!

„Rat mi je prekinuo detinjstvo!“ Bojan Leksington progovorio o najtežim momentima u životu!

Opleo po koleginicama – Dejan Milićević najavio da piše knjigu koja će srušiti sve tabue!

„Jurila sam drugaricu nožem po dvorištu!“ Rada Manojlović otkrila nepoznate detalje iz svog života!

Ne može da dočeka da postane majka!

– Ne mogu da pričam, u bolnici sam, zadržali su me. Sigurniji su ako prate i moje i bebino stanje svakodnevno. Mnogo sam uplašena, ali šta ću, kad se mora ništa nije teško – rekla  je kratko Nadežda Biljić, dok Toma samuje u Beogradu.

View this post on Instagram

Srecna vam nova 2020! ????????

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on

– Nadežda mnogo nisko nosi bebu i zbog toga često ima bolove, a ona… Samo paniči, odmah misli da je porođaj počeo i trči kod lekara. Da se takve stvari ne bi ponavljale, a roditelji su joj medicinski radnici u Valjevu, oni su je smestili tamo u bolnicu kako bi im bila na oku.

Toma brižno priča o Nedeždi i dodaje sledeće:

Toma Panić je emotivniji nego ikada pre!

– Sada je ispituju i rade sve žive analize, nadam se da će sve da bude ok. Ako joj se stanje stabilizuje, onda će možda i da je puste kući, ako ne, ostaće do aprila, odnosno do porođaja u bolnici. Paničarka je, ali šta ćeš kad je takva, zato je sada u bolnici, pa je samim tim i mirnija –  ispričao je Toma za magazin Star, a onda se brže – bolje požalio:

– Ja sam zbog posla u Beogradu, a vikendom idem kod nje u posetu. Najveći problem mi sada pravi kuče koje smo Nada i ja uzeli kada smo počeli da živimo zajedno. Sada nemam kod koga da ga ostavim kada idem u Valjevo. Niko neće od prijatelja da ga pričuva jer je nemiran i jede sve po kući. Haos mi pravi, pa moram svuda sa sobom da ga vodim – rekao im je Toma koji se nada da će Nadežda uspeti do kraja da iznese trudnoću bez problema i komplikacija.