Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju!

   U šoku i dalje...

Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju! Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju!
Celebrity
Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju!

   U šoku i dalje...

Nada Topčagić proživela je agoniju kada se njenom mužu Zlatku Đorđeviću u toku vožnje zapalio auto.

Nada Topčagić doživela traumu!

– Zlatko je išao po Nadu, jer je radila jednu privatnu proslavu u Bajnoj Bašti. Njih dvoje se nikada ne razdvajaju i uglavnom je on zadužen da je vozi na nastupe i snimanja. Međutim čim je krenuo posle petanaestak minuta vožnje primetio je da nešto nije u redu sa autom, pa je stao da vidi o čemu se radi, ali pošto mu nije ništa delovalo sumnjivo, nastavio je da vozi. Nakon toga ubrzo je primetio da mu iz haube izlazi dim, odmah se zaustavio i izašao iz vozila koje se ubrzo zapalilo. Bio je van sebe, pozvao je Nadu i rekao joj da ne može da stigne da dođe po nju, jer mu je auto u kvaru. Nije znao razlog zbog čega se to desilo, redovno održava auto i ubeđen je da je u ispravnom stanju, a Nadi se nakon tog saznanja slošilo.

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE – Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta ima svog nosača! Živi kao da je od plave krvi!

– Počela je da plače i govorila je Mogla sam da ostanem bez mog Zlatka. Na kraju se vratila sa jednom prijateljicom sa proslave kući, a Zlatko je sačekao šlep službu i odvezao auto kod majstora. Na kraju je ustanovljeno da se motor zapalio zbog pogrešnog ulja koje je Zlatko sipao. U brzini je sipao benzin, a i ulje na pumpi, kako je žurio da stigne po Nadu malo je pobrkao koje ulje treba da sipa, pa je nastao opšti haos. Mali trenutak nepažnje može svakog od nas da košta života. Najviše se Nada nasekirala u čitavoj priči, jer je jako vezana za svog muža i ne može da podnese činjenicu da je moglo nešto da mu se desi. – kaže za SVET izvor blizak pevačici.