Nada Topčagić Jutro je − Pesma koja je obeležila jednu epohu (VIDEO)

   Neke pesme su neprolazne i stalno dobijaju novu publiku.

Nada Topčagić Jutro je − Pesma koja je obeležila jednu epohu (VIDEO) Nada Topčagić Jutro je − Pesma koja je obeležila jednu epohu (VIDEO)
Celebrity
Nada Topčagić Jutro je − Pesma koja je obeležila jednu epohu (VIDEO)

   Neke pesme su neprolazne i stalno dobijaju novu publiku.

Nada Topčagić Jutro je zapevala pre trideset godina i obezbedila sebi večno mesto na domaćem estradnom nebu. Skoro osam i po miliona pregleda na kanalu YouTube govori o njenoj popularnosti i neprolaznosti.

Ova pesma se odavno smestila na evergrin listu. To pokazuju brojne remiks verzije i to što je postala navijačka himna. Samo jedan od remiksa ima preko milion pregleda!

Da Jutro je pogađa tačno u žicu, svedoče i mnogi komentari iz zemlje i inostranstva. „Kad ovo odvrnem kod kuće, sam sebi policiju zovem “, „In the middle of Beverly Hills, for inat to everybody…“, samo su neki od njih.

Nada Topčagić − Jutro je i drugi hitovi za sva vremena

Nada Topčagić je poznata po tome da, gde god se pojavi, podiže atmosferu. Legendaran je njen uzvik na koncertima: „Ajmo svi, rukice gore!“, kada masa poludi i krene pesma iz svih grla.

Nezaboravni su njeni hitovi Mihajlo, Miki, Miki, Zovem te, zovem, Treba mi rame tvoje i Prsten za uspomenu. Pesma Izvini, dušo, izvini doživela je disko obradu poznate pevačice Sevdah Baby, kao i mnoge verzije u izvođenju pevača narodne muzike, poput Martine Vlahoviček.

Pre nekoliko godina se šuškalo da će Nada Topčagić ući u Farmu i da će, zajedno sa Anom Bekutom, biti glavna zvezda ovog rijalitija. Međutim, ona se pojavila samo kao gost na žurki organizovanoj za Farmere. Otpevala je nekoliko svojih najvećih hitova, a prvi među njima bio je upravo Jutro je.

Tezge, pesme i poneka tuča

Iako je na početku karijere Nada Topčagić ređala hit do hita, kasnije se to promenilo. U medijima su se provlačili razni skandali iz njenog privatnog života, ali i oni vezani za njen odnos sa kolegama.

Iako je poznata kao veliki veseljak i dobričina, Nada se ozbiljno sukobljavala sa nekim kolegama. Tako je veliki okršaj imala sa Marinkom Rokvićem na zajedničkom putovanju.

Njih dvoje su se zakačili ispred kombija dok su se vraćali sa tezge i Nada je izvukla deblji kraj. Marinko ju je vukao za kosu uz psovke i uvrede. Dok su se vratili u Srbiju, povrede više nisu bile primetne, pa je pevačica odustala od tužbe.

Rokvić je imao kontra-priču i tvrdio kako je Topčagićka njega tukla i nanela mu ozbiljne povrede. Šta je istina, to samo njih dvoje znaju.

nada-topčagić-jutro-je-2aa

Da njihov rat i dalje traje, pokazao je incident prilikom proslave rođenja Marinkovog unuka. Naime, Nikola Rokvić je pozvao Nadu da mu na veselju otpeva pesmu Rodio se sin. Ona je za tu uslugu tražila čak 500 evra! Kad je koleginicu zatekao u svojoj kući, Marinko je „odlepio“ i ispreskakao sina što ju je uopšte zvao.

Dvoje pevača se ponovo zakrvilo u toku snimanja Grand Specijala. Nada je u toj emisiji porekla da je išla na proslavu Rokvićevih i izjavila kako ona nikad ne bi pevala za „bednih“ 500 evra. Njoj je to ispod časti, a Marinko je za nju najobičniji bestidnik.

Pevačici je ozbiljno pozlilo kada je posle gledala taj snimak i muž je hitno morao da je preveze u bolnicu. Posle je osula paljbu po Saši Popoviću  i rešila da i sa njim raskrsti za sva vremena.

Nada Topčagić jutro je dočekala prevarena!

Mada puno zarađuje, Topčagićka je svojevremeno ostala kratkih rukava kada ju je investitor prevario. Zbog toga je prema državi napravila dug od neverovatnih 200.000 evra, što joj je mnogo ugrozilo zdravlje. Čak su i političari morali da se umešaju u ovaj skandal i pokušaju da razreše situaciju ne bi li Nada nekako stala na noge.

Da li je pevačicu poremetio ovaj ogromni dug i finansijski problemi, tek ona žučno iznosi sve što misli. Tako je zaratila i zamalo se potukla sa Snežanom Đurišić. Kako tvrdi, Snežana joj je stalno minirala karijeru i zbog toga je organski ne podnosi.

nada-topčagić-jutro-je-6a

Da je na estradi uvek burno i zanimljivo, pokazala je i Nadina žestoka svađa sa Gocom Tržan u jednoj emisiji. Tržanka se sa starijom koleginicom međusobno optuživala u vezi sa seks-aferama. Nijedna od njih nije birala reči kojima je „čašćavala“ onu drugu, a nervoza je narasla do eksplozije!

Bez obzira na sve (red pesama, red skandala), Nada nam ipak uvek budi lepe uspomene hitovima koji su obeležili njenu karijeru i rado su slušani i danas.

Zna se da među zvezdama često leti perje u borbi za pažnju obožavalaca. Skandali i sočne priče sastavni su deo života javnih ličnosti.

VIP Radar je tu da vam prenese sve pikanterije i skrivene detalje o poznatima.