Nada Topčagić doživela srčani napad!? Jedva se izvukla!

   Da joj nije bilo muža...

Nada Topčagić doživela srčani napad!? Jedva se izvukla! Nada Topčagić doživela srčani napad!? Jedva se izvukla!
Celebrity
Nada Topčagić doživela srčani napad!? Jedva se izvukla!

   Da joj nije bilo muža...

Nada Topčagić ovih dana ne zna gde se nalazi!

Kako SCANDAL! saznaje, pre nedelju dana pevačici Nadi Topčagić iznenada je pozlilo! Ona je iz čista mira pala kao sveća na pod i nije davala znake života! Sreća, s njom je tada bio muž Zlatko, pa joj je odmah dao veštačko disanje!

Nada teško podnosi novonastalu situaciju!

– Odjednom sam čula dreku neku i panično zapomaganje iz Nadinog stana – objašnjava za SCANDAL! prva komšinica Nade Topčagić i nastavlja:

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović neutešna nakon smrti baka Cake – Plače i ne može da prihvati da je više nema!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas nakon koncerta odgovara na prozivke: „Hejteri, vratite se u jazbine tako jadni …“

PROČITAJTE JOŠ: „Dede milioneri RAZVLAČE pevačice po jahtama!“ Katarina Grujić pokazala zašto ona nije jedna od TIH!

– Posle sam saznala da je Nadi naglo pozlilo, srušila se u kući dok je nešto radila, pa je Zlatko zapomagao! Bogu havala, brzo se pribrao i dao joj veštačko disanje. Polio je i ladnom vodom, ma čovek se oduzeo od straha, svaka mu čast kako je uspeo da se pribere i da joj pomogne – priča komšinica i dodaje:

– On je pomislio da je imala srčani udar, hteo je da je vodi u Urgentni centar, međutim, kad je polio tom vodom, ona se osvestila. Bilo joj je lakše, pa su shvatili da je samo napad panike učinio svoje. Nada je inače paničarka, a od kada nam se dešava ova korona, svi smo ludi i uplašeni. Sluša žena vesti, broj obolelih raste svuda u svetu, narod umire preko noći… Ona to sve ne može da podnese i stigla je neka panika, histerija, šta li je… Njen brat živi u Italiji, i to je jako plaši, ne može s njim redovno da se čuje, pa puca od sekiracije. Bogu hvala, Zlatko nju najbolje poznaje, pa je reagovao kako treba. Sada su dobro oboje, prate instrukcije lekara i čekaju da sve ovo prođe – završava komšinica.

Youtube printscreen/ TVKopernikus

Podsetimo se, Nada Topčagić proživela je agoniju kada se njenom mužu Zlatku Đorđeviću u toku vožnje zapalio auto.

Verovatno je i to doprinelo njenom lošijem zdravstvenom stanju, jer je ovih poslednjih mesec dana žena pod stalnim pritiskom, kako zbog koronavirusa, tako i zbog ostalih životnih događaja.

Nadamo se da se ovakve epizode panike neće ponavljati.