MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama - Neće se zaustaviti dok ne POGINEM

   Užasno!

MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama - Neće se zaustaviti dok ne POGINEM MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama - Neće se zaustaviti dok ne POGINEM
Celebrity
MUŽ POKUŠAO DA JE UBIJE! Ispovest naše pevačice ledi krv u žilama - Neće se zaustaviti dok ne POGINEM

   Užasno!

Pevačica koja je imala i lepih i tužnih trenutaka tokom karijere, bila je i na ivici života. Iako mnoge javne ličnosti preživljavaju isto, ona se odvažila i sve ispričala javnosti!

Pevačica Nataša Đorđević nikada neće zaboraviti tu strahotu!

Pevačica koja ipak ima i više nego loše iskustvo je Nataša Đorđević.

Dramatičan događaj od pre deset godina odvojio ju je od scene na neko vreme i to kada je njena popularnost bila na visokom niovu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović prvi brak krije kao zmija noge! Udala se sa 17, a razvela sa 18 godina!

PROČITAJTE JOŠ: Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!

Naime, Natašin bivši nevenčani suprug udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

– Iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom. Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli – naglasila je jednom prilikom pevačica.

Pevačica Nataša Đorđević ima 45 godina, i dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici.

Nakon ove traume, Nataša se retko pojavljivala u javnosti, ali se, sudeći po njenom Instagram profilu, vratila poslu te redovno nastupa. Inače, ona sa Goranom ima sina Aleksandra te nema sumnje da je upravo zbog njega pevačica želela da nastavi da se bavi svojim poslom kako bi ga izvela na pravi put.