Mrka ZABRANIO Bekuti da viđa unuke! "Hoćeš da me ubiješ?!?"

   Ana se polomi oko njega

Mrka ZABRANIO Bekuti da viđa unuke! Mrka ZABRANIO Bekuti da viđa unuke!
Celebrity
Mrka ZABRANIO Bekuti da viđa unuke! "Hoćeš da me ubiješ?!?"

   Ana se polomi oko njega

Kako za SCANDAL! tvrdi komšinica Ane Bekute, između pevačice i njenog partnera Mrke došlo je do opasne svađe!

Mrka: Ja imam 77 godina, očas posla mogu da umrem!

Ana se polomi oko Milutina, samo o njemu brine, a on se opet svađa s njom, baš nije fer! Takva žena poput nje se retko nalazi – započinje komšinica za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

PROČITAJTE JOŠ: Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!

– Oni se inače nikad ne svađaju, ali valjda je i njemu dojadila izolacija, pa je nervozan. Vikao je na nju da prestane sa čestim izlascima i da više ne ide da viđa unuke! Jasno sam ga čula kad joj kaže: Nemoj više da ideš kod dece! Hoćeš, ne daj Bože, da zakačiš koronu, pa da me zaraziš?! Ja imam 77, moram da se čuvam, očas posla mogu da umrem, srce mi je slabo! Ti si još mlada, imaš samo 60 i ja ne želim da umrem! Hoću još da živim sa tobom, mojom lepoticom iz snova. Strpi se još malo, brzo će i ovo proći, pa ćemo zajedno da skitamo! – prepričava komšinica i dodaje:

– On se plaši, razumem ga, ali zna Ana šta radi, pa ne bi ona njega nikad ugrozila. Doduše, da bi ga umirila, prestala je da ide u nabavku. Sad pozovu posluška i on im nabavi sve što treba. To je sve Mrka organizovao i platio samo da bi njegova Ana bila uz njega na sigurnom – završava komšinica za SCANDAL!.