Modni RAT! Kija Kockar GRMI! Iza nje su ostale OVE dame! (FOTO)

   Njima sve lepo stoji!

Modni RAT! Kija Kockar GRMI! Iza nje su ostale OVE dame! (FOTO) Modni RAT! Kija Kockar GRMI! Iza nje su ostale OVE dame! (FOTO)
Celebrity
Modni RAT! Kija Kockar GRMI! Iza nje su ostale OVE dame! (FOTO)

   Njima sve lepo stoji!

Kija Kockar skreće pažnju gde god da se pojavi!

Ako ste estradna zvezda, vrlo je logično da pratite modne trendove. A trendovi, pored materijala, diktiraju i određene boje. Ovoga puta su četiri pevačice izašle jedna drugoj na crtu. I to nesvesno.

Kija Kockar kao i uvek, dominira!

Sara Jo je od početka zauzela poziciju trendseterke. Pogotovo kada su tinejdžerke u pitanju. Ono što ona obuče, već sutradan postaje must have mnogim devojkama.

Kija Kockar nije ni sanjala da će nakon rijalitija Zadruga postati toliko slavna. Pored pobede, novčane nagrade, popularnosti, dobila je i medijsku pažnju koju možda nije očekivala. A možda ni želela.

Njih dve vole tu bejbi roze boju i obema im vrlo lepo stoji.

PRESUDA
Haljina od svilenog muslina, perfektna kreacija Suzane Perić i savršen celokupan stajling čine Kiju pobednicom.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima?

PROČITAJTE JOŠ: Đani gubi trudnu snajku?! Roditelji joj ne daju da se uda za njegovog sina! Pevač se posvađao sa prijom i prijateljem?

Milena Ćeranić, zvezda Granda, koja je davno bila učesnica rijalitija Farma. Tada smo pratili volje i nevolje sa njenim tadašnjim dečkom, takođe pevačem, Nemanjom Stevanovićem. Nakon toga nije baš iskoristila stečenu popularnost. Uglavnom se po medijima provlačila zbog veze sa košarkašem Vladimirom Dašićem.

Ana Kokić je gradila karijeru bez učešća u rijalitiju. Išlo je sporije, ali i sigurnije. Danas je jedna od najtraženijih klupskih pevačica, a nakon razvoda od vaterpoliste Nikole Rađena, posvetila se sebi. Svi primećuju da se prolepšala, osvežila i slobodnije eksperimentiše i kada je garderoba u pitanju.

Žuta je još ove sezone trendi, a Milena i Ana su poneli totalno različite kombinacije.

PRESUDA
Da je desetak godina mlađa, Ana bi mogla da se provuče sa ovim stajlingom, tako da je Milena pobednica u ovoj neon žutoj haljini.

Ako vam se često dešava da dugo stojite ispred ormana, jer jednostavno ne znate kako da iskombinujete odeću koje imate, a brdo krpica stoji pred vama, postoji jednostavno rešenje za to!

Pronađite svog modnog uzora, pogledajte njene kombinacije i stilove i to vam može dati odlične ideje.

Evo, na primer, Kija ima specifičan stil oblačenja, i bilo kuda da ide, uvek pažljivo odabira i kombinuje! Njoj je svejedno da li je to svečani izlazak, ili samo obična šetnja! Uvek je sa stilom obučena Ukoliko ste i vi ovakav tip kao ona, koja prati sve trendove, ugledajte se na nju!