Mirka Vasiljević na meti hejtera! "Prolazim kroz neke nove stvari" - otkrila glumica!

   Nije to mala stvar!

Mirka Vasiljević na meti hejtera! Mirka Vasiljević na meti hejtera!
Celebrity
Mirka Vasiljević na meti hejtera! "Prolazim kroz neke nove stvari" - otkrila glumica!

   Nije to mala stvar!

Glumica Mirka Vasiljević kaže da sebe ne gleda kao ženu fudbalera, iako je mnogi često tako oslovljavaju.

Mirka Vasiljević vodi računa o sebi!

Ne gledam sebe kao ženu fudbalera, nego kao Vujadinovu ženu. Svačiji muž mora da se bavi nekim poslom. Biti žena fudbalera je ozbiljan posao, nije to mala stvar. Nijednoj ženi fudbalera nije lako. Kolike god da su zarade, gde god da žive, to nije lako. Dosta vremena ste same, stalno neka neizvesnost da li se selite, da li je u timu, da li igra ili ne igra. Živiš od šest meseci do šest meseci – rekla je Mirka.

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena nije izdržala bol! Sa suzama u očima NAPUSTILA snimanje!

PROČITAJTE JOŠ: Miljana otkrila tajne Zadruge – Evo kako je dobijala honorar i od čega boluje Luna!

PROČITAJTE JOŠ: Bivša zadrugarka smeštena u KARANTIN! „Ovo utiče na psihu“ Otkrila detalje!

Ona i Vujadin sa svoje troje dece trenutno žive na Kipru, gde fudbaler ima profesionalni angažman, a iako sada vreme provode isključivo kod kuće Mirka kaže da se bez obzira na to sređuje i vodi računa o sebi.

– Volim da se doteram, pa sam takva i u inostranstvu, iako sam samo u kući. Često se Balkanci sa kojima Vujadin igra šale na moj račun: „Evo je Mirka, opet se sredila da se prošeta iz dnevne sobe do kuhinje“, ali, evo, sad je došlo stvarno tako vreme. I ovde se sređujem, samo što se ne šminkam, nego odmaram lice i nisam u štiklama. Nisam od onih žena kao ovde me niko ne zna i imaću punđu na vrh glave i biće mi masna kosa. Želim da budem sebi lepa kad se pogledam u ogledalu, a i kad me Vujadin vidi, da kaže: „Aha, ovo je ona žena u koju sam se zaljubio, a ne – vidi na šta liči – rekla je ona.

View this post on Instagram

…bas najvise na svetu…❤️

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Glumici je ovih dana glavno zanimanje posao učiteljice, budući da pomaže deci oko školskih obaveza.

– Imam dosta da radim oko škole kako deca ne bi zaostajala sa gradivom. Od osam ujutru do dva-tri po podne imaju časove i u tom periodu sam maksimalno posvećena predavanjima. To je moja nova uloga. Nije jednostavno jer nisam školovana za to. Sva sreća da nosim naočare i da sam štreber. Prolazim kroz neke nove stvari i učim. Bože moj, sutra ako unucima bude trebalo da se pomaže, znaću i biću kul baba koja zna sve. Taman što sam završila svoje fakultetske obaveze, vratila sam se u školu – rekla je Mirka za Kurir..