Agonija se nastavlja! Mirjana i Devin u karantinu zbog korone!

   Ima li kraja ovome?

Agonija se nastavlja! Mirjana i Devin u karantinu zbog korone! Agonija se nastavlja! Mirjana i Devin u karantinu zbog korone!
Celebrity
Agonija se nastavlja! Mirjana i Devin u karantinu zbog korone!

   Ima li kraja ovome?

Mirjana Antonović načisto je poludela jer se njena agonija o utvrđivanju očinstva nad sinom Devinom trenutno obustavlja zbog pandemije korona virusa piše magazin Star.

PROČITAJTE JOŠ Sve puca od emocija! Lidija Vukićević i Vladimir Tomović u emotivnoj vezi?! (FOTO)

Mirjana želi samo jedno!

I ona i Devin nalaze se u kućnom karantinu i nemaju predstavu o tome kada će moći da dođu u Srbiju na sada već odložena ročišta!

PROČITAJTE JOŠ Nadežda Biljić na lekovima zbog postporođajne depresije! Toma ostao bez posla i primanja!

PROČITAJTE JOŠ Anabelina mama u potresnoj ispovesti: Nasilje, tortura, droga, zlostavljanje! ŠOKANTNI DETALJI!

– Situacija uopšte nije naivna. Danima sam u kući i nigde ne izlazim zbog lošeg zdravstvenog stanja i temperature. Nisam mogla da verujem da se sve ovo meni dešava. Avionske karte mi sada propadaju jer od mog dolaska iz Amerike u Beograd 29. marta nema ništa. Letovi su obustavljeni, a naša agonija sa Miroslavom Ilićem se nastavlja – rekla je za Star očajna Mira i otkrila šta će se dalje dešavati:

– Moj advokat je kontaktirao sud i rekli su mu da se naš slučaj pomera. Sudovi se zatvaraju i nema ročišta do daljeg. Ovo jedino može da ide u korist Miroslavu, ako i on ne zakači koronu. Meni je sve ovo mučno jer mnogo dugo traje. Ali proći će i ovo, ako Bog da, samo da preživimo, pa da se više dokaže da Miroslav laže narod sve ove godine i da krije sina. Devin je isto razočaran zbog otkazivanja putovanja jer je jedva dobio slobodne dane da dođe za Beograd. Sada je i on u karantinu u svom stanu, ne viđamo se dok ne prođe sve ovo i dok potpuno ne ozdravimo – izavila je za Star Mira.