Mira Škorić u strahu za goli život! "Molim Boga da ovo sr*nje prođe!"

   Teška vremena...

Mira Škorić u strahu za goli život! Mira Škorić u strahu za goli život!
Celebrity
Mira Škorić u strahu za goli život! "Molim Boga da ovo sr*nje prođe!"

   Teška vremena...

Mira Škorić i te kako mora da se čuva i pazi od korone jer je krhkog zdravlja, tako da ne krije da je strašno uplašena.

Mira Škorić mora da vodi računa o svom zdravlju!

Zbog raka štitne žlezde koji je operisala četiri puta, njen imunitet je jako slab, pa ovih dana samo sedi u izolaciji i pije vitaminske koktele.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Goca Tržan gora od POLICIJSKOG ČASA! Raša je sluša k’o da mu je MAMA!

PROČITAJTE JOŠ: Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE!

– Jako slabo izlazim. Ne smem zbog mog zdravstvenog stanja, ja se sa ovom opakom bolešću borim već 16 godina i mene ovaj virus ne bi smeo da potkači nikako. I kada izađem, samo trknem po nužne stvari, i to pod punom ratnom opremom, sa obaveznom maskom i rukavicama. Molim boga da ovo sranje prođe, pa da svi prodišemo- požalila se Mira i otkrila da li se čuje sa svojim koleginicama sa estrade.

 

 

– Retko se čujem sa kolegama, a i šta da im kažem. Vrtimo istu priču kao pokvarene ploče. Ni tih druženja više nema kao nekada, sve se promenilo. Ljudi su se promenili. Više nemaš koga da okreneš, sa kim kafu da popiješ, ma ni poruku da pustiš. Sve se to rasulo na svoju stranu. Došla su neka druga, čudna vremena. Ali dobro, imam porodicu i bliske prijatelje, pa ne zavisim od estrade i kolega – rekla je Mira za STAR.

Mira Škorić provodi vreme u kući, a kako kaže, osim što se zanimanje gledanjem filmova i čitanjem knjiga, ona vreme provodi i u kuhinji.

Mira je priznala da ima omiljeno jelo, a to je potaž od brokolija.

– Brokoli i povrće sa malo putera staviti da se obari (skuva). Kada je to gotovo, štapnim mikserom umutite, dodate vodu do željene gustine, može i da se doda kocka povrtne supe ili pileće, zavisi da li želite posnu ili mrsnu varijantu. Prilikom serviranja dodati kašičicu pavlake ili milerama, biber ako volite i želite. Može se jesti i uz dvopek- poručuje Mira.