Vrele akcije Mine Vrbaški − Neviđeni se*s pred kamerama bez ustručavanja! (VIDEO)

   Rasna crnka se ne stidi da svoje seksualne apetite zadovolji kad god joj se prohte.

Vrele akcije Mine Vrbaški − Neviđeni se*s pred kamerama bez ustručavanja! (VIDEO) Vrele akcije Mine Vrbaški − Neviđeni se*s pred kamerama bez ustručavanja! (VIDEO)
Celebrity
Vrele akcije Mine Vrbaški − Neviđeni se*s pred kamerama bez ustručavanja! (VIDEO)

   Rasna crnka se ne stidi da svoje seksualne apetite zadovolji kad god joj se prohte.

Mina Vrbaški − seks pred kamerama prosto obožava! Njena privlačnost fatalna je za mnoge muškarce. Ova hot zadrugarka se ne ustručava da ima seks kad god poželi. Ona ne robuje društvenim i verskim pravilima, već uzima šta joj se hoće, kad god joj se hoće.

Mina Vrbaški je u Zadruzi bila sa Vladimirom Tomovićem. Međutim, u nekom trenutku bacila je oko na Mensura Ajdarpašića, Tomovićevog najvećeg neprijatelja. Tomović je imao ozbiljne sukobe sa Mensurom i pre ulaska u rijaliti, a u programu su se više puta opasno pošibali.

Poslednja tuča je izbila upravo zbog Mine. Ona je bila ljubomorna jer je Tomović našao novu devojku i ljubio se s njom naočigled svih. Zato je Mina šurovala sa Mensurom i praktično smestila Tomoviću izbacivanje.

Nakon fizičkog okršaja sa Ajdarpašićem, Tomović je diskvalifikovan iz rijalitija. Kad je napustio program, Tomović je video snimak na kom je očigledno da Mina i Mensur kuju plan protiv njega. Eksplozivan kao i uvek, Tomović je tek tada odlepio zbog izdaje.

Mina Vrbaški − Seks: Prvi, drugi, treći… Odbrojavanje traje

Minu Vrbaški su mnogi ukućani prozivali kako mnogo menja muškarce i da nije nimalo naivna. Ona je apsolutna šampionka po pitanju broja frajera. Samo je u Zadruzi bila sa desetoricom!

mina vrbaški seks 2

Da je vrlo strastvene prirode, Mina je pokazala već prve večeri po ulasku u Zadrugu. Tada je imala prvi seksualni odnos sa ukućaninom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Njihova veza je bila puna svađa i mirenja, a u pauzama je Mina konzumirala i druge muškarce.

Vrela zadrugarka nije htela da gubi vreme, pa se razigravala i sa Anđelom Rankovićem, Jovicom Putnikovićem, Tomom Panićem, Ervinom Mujakovićem, Markom Markovićem, Adamom Đoganijem Savom Perovićem. Na kraju su došli Vladimir Tomović i Mensur Ajdarpašić.

U drugu sezonu rijalitija, Mina je ušla kao zauzeta devojka. Javno je obećala da neće prevariti svog tadašnjeg dečka Igora. Međutim, priroda je bila jača…

Mina Vrbaški voli seks i za verske praznike

Na prozivku Zorice Marković da je Mensur imao seks sa Minom čak i za njenu slavu, Mina je žestoko oplela po pevačici. Drska i otvorena do kraja, ona je Zorici zapušila usta. Vidno iznervirana, odgovorila joj je da ona ima odnose kad hoće i da Zorica treba da gleda svoja posla.

Mina se ne ustručava da pred kamerama zadovolji sve svoje seksualne prohteve. Najčešće ne obraća pažnju ni na ostale zadrugare koji se nalaze s njima u sobi. Ona se sa nekim tipom zavuče pod jorgan i odradi šta je naumila. Ljubavnici se ponekad u krevetu i zavade, ali na kraju sve izglade.

View this post on Instagram

????

A post shared by Mina Vrbaški (@_mina.official__) on

Minu su pojedini zadrugari optuživali i da se bavila „najstarijim zanatom“, a ona je ozbiljno poludela zbog tih optužbi.

Minina majka Ivana je bila šokirana kada je saznala za te aktivnosti svoje ćerke. Mina je više puta bežala od kuće, ali ništa nije ukazivalo na to da se bavi takvim stvarima.

Mina Vrbaški − Seks i tuče sa ženama

Zavodnica Mina se nije ustručavala da svoje atribute ponudi i ženama. Tako je sa Anom Korać imala opasan ples u krilu i pokazala šta sve može s kukovima. Kako li tek radi s muškarcima!

Da u rijalitiju vri krv, videli smo mnogo puta. Tuče su u Zadruzi redovna pojava, a tuku se svi: i muškarci i žene.

Mina Vrbaški očigledno voli da izaziva i onda trpi posledice. Aleksandra Subotić je tako zbog ljubomore nabola Minu pesnicom u glavu. Mina je dobila modrice i nije mogla sebi da dođe od uznemirenosti. Aleksandra je nakon toga diskvalifikovana i prećeno joj je tužbom.

Mina se zavadila i sa Majom Marinković jer je ona plesom zavodila Mininog tadašnjeg frajera Marka Markovića. Pijana Maja je planula i obrušila se na Minu. U tom okršaju, njih dve su razmenile ozbiljne uvrede za prostituciju.

Mina Vrbaški se kačila i sa Miljanom Kulić. Njih dve su se isto zakrvile zbog Mininog načina života, ali je Miljana na kraju uspela da se opere.

Rasna ženska za kojom svi lude

Mina Vrbaški seks voli i to ne krije. Otvorenih shvatanja i slobodnog ponašanja, ne želi da se lažno predstavlja i glumi ono što nije.

Koliko je postala popularna zbog svoje nesputanosti, potvrđuje i nova pesma Save Perovića koju je posvetio upravo njoj. Savo je zamolio Minu da bude glavna zvezda spota.

Savo i Mina su u Zadruzi imali uzbudljive epizode, a očigledno se strast nije ugasila ni posle raskida.

Mina se pojavila i u spotu pevačice po imenu Sylvia Jung, gde glumi seksi ljubavnicu Silvijinog markantnog muškarca.

VIP Radar za vas prati nova dešavanja u životu Mine Vrbaški i drugih Zadrugara.