Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM - Končano otkrila sve o najstarijem zanatu!

   Palo priznanje!

Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM - Končano otkrila sve o najstarijem zanatu! Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM - Končano otkrila sve o najstarijem zanatu!
Celebrity
Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM - Končano otkrila sve o najstarijem zanatu!

   Palo priznanje!

Tokom emisije „Pitanja gledalaca“ zadrugari su odgovarali na zanimljiva pitanja o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući. Jedno od pitanja koje je bilo upućeno Edisu Fetiću odnosilo se na priznanje Mine Vrbaški da se bavila najstarijim zanatom.

Mina Vrbaški bez dlake na jeziku!

Prema njegovom mišljenu, Mina je ovim potupkom želela da napravi žrtvu od sebe. Takođe, dodao je da je sramota priznati tako nešto i da to nikako nije trebalo da uradi. Potom se u raspravu uključila i Mina koja je ustala i za crnim stolom ponovo otvorila dušu o tom periodu života.

Pre svega, zadrugarka je naglasila da se prostitucijom nije bavila godinama, već svega mesec dana.

Potom je upitana da li zna da se još neka od zadrugarki bavi tim poslom, a Mina je odgovorila da ne zna.

PROČITAJTE JOŠ: Ona ZAGORELA, a on RAZVALJUJE – Ermina OČARANA Karićevom AKCIJOM u krevetu „OPASAN SI J*BAČ!“

PROČITAJTE JOŠ: Nikad nije ovako poludeo! Marko URLA na Lunu – neću da budem sa budalom! Idi u KANALIZACIJU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je – Traži stan!

Podsećamo, Mina Vrbaški je podigla Srbiju na noge kada je otvorila dušu i ispričala da je sa muškarcima imala odnose za novac, te otkrila brojne detalje svoje burne prošlosti. Ovo priznanje ie izazvalo burnu reakciju kod gledalaca te se Srbija podelila na one koji podržavaju njenu iskrenost i na one koji je osuđuju zbog ovog postupka. Nakon završetka Zadruge 2, Mina je u intervjuu za „Scenu“ otvorila dušu i priznala da nije jednina učesnica u rijalitiju koja se bavila najstarijim zanatom.

– Ne kajem se što sam priznala, u ovoj kući je 70 odsto devojka isto to, ali nemaju petlju da to i priznaju. Znam provereno da se one bave prostitucijom. Imam svoje izvore sa kojima sam ja bila, slučajno oni nekog znaju. Oni su mi sve potvrdili i ja sve znam – oštro je poručila Mina i dodala kako su njeni najbliži reagovali na njeno priznanje:

– Mama i ja još uvek nismo pričale o svemu, nismo komentarisale moje priznanje i nije me kritikovala. Pričaćemo za jedno dve-tri godine, kada se sve slegne.