Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE - Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi!

   Ovo niko nije znao!

Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE - Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi! Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE - Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi!
Celebrity
Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE - Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi!

   Ovo niko nije znao!

Mina Vrbaški prolazi kroz težak period zbog psihičkog nasilja koje joj priređuje njen rijaliti dečko Mensur! Nikome nije jasno zbog čega sve to trpi, a kako za STAR otkriva njena bliska drugarica, Mina je godinama pod teškom crnom magijom, koju može da skine samo ako provede dva meseca izolovana u ženskom manastiru!

Mina Vrbaški u problemu zbog crne magije!

– Njena mama Ivana je pre dve godine odvela Minu kod jedne žene koja se bavi vradžbinama, a do te žene je bilo baš teško doći. Više nije znala šta da radi sa Minom, jer je kao dete bila baš problematična, a kap koja je prelila čašu bilo je priznanje da se bavila prostitucijom. Čim su kročile u kuću te žene ona im je rekla da je Mina težak slučaj. Objasnila im je da je pod crnom magijom koja je bačena sa ženske strane i to od bliske osobe. Navela je da može da bude reč i o ženi koja im je član porodice – priča Minina drugarica i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Đole Đogani POKUPIO Vesnu sa ULICE?!? Anabela iznela ŠOK detalje!

PROČITAJTE JOŠ: Luna HISTERIJA! Svađe sa Markom ISTE kao sa Slobom! RAZVALILA vrata! (VIDEO)

– Ta vračara je tom prilikom naglasila da treba da pazi kakvog muškarca bira za vezu, jer može da bude u velikoj opasnosti, pošto vrlo lako može da završi sa psihopatom. Zato je Ivani sada loše kada gleda kako Mensur kinji i maltretira Minu, jer se boji da je on taj koji može da joj naudi. Svesna je da postoji samo jedan način da se Mina reši crne magije, a to je izolacija u ženskom manastiru. Rekla joj je da mora da ima kontakt samo sa monahinjama i da redovno prisustvuje molitvama. Mina je to shvatila neozbiljno, ali sam je čula kada je Matoroj objašnjavala pre neki dan kako mora čim izađe iz rijalitija da promeni neke stvari i da je tek čeka izolacija od svega. Razmišlja o tome što joj je ta vidovita ženica rekla, i daj Bože da uradi kako joj je rečeno i spase samu sebe – priča  izvor za STAR i objašnjava:

– Minine mama i baka su baš očajne, uplašene, nikako ne podržavaju njenu vezu sa Mensurom. U strahu su da se ne obistine tvrdnje i da joj on ne naudi. Mučno je gledati njih dvoje, Mina je druga osoba, ona mi deluje kao neko preplašeno lane, užasno izgleda, a ne smem ni da mislim kako joj je. Daj Bože da posluša savete i spase se te crne magije. Ivana se čak i raspitivala oko tih ženskih manastira. Gleda da čim Mina izađe ode u manastir i izleči se – završava izvor blizak Mini.