Turbulentna veza Mine Vrbaški i Mensura

  

Turbulentna veza Mine Vrbaški i Mensura Turbulentna veza Mine Vrbaški i Mensura
Celebrity
Turbulentna veza Mine Vrbaški i Mensura

  

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić započeli su svoju turbulentnu vezu u „Zadruzi 3“ i na prvi pogled činilo se da zaista uživaju u svojoj ljubavi. Ipak, nedugo potom usledile su brojne svađe, nesuglasice i skandali koje niko nije očekivao s obzirom na idilu sa početka veze.

Zadruga je jedan od najgledanijih rijaliti šou programa na ovim prostorima. Već treća sezona zaredom pomera granice gledanosti, a obožavaoci ovog televizijskog formata sve strasnije navijaju za svoje favorite kako se bliži kraj.

Mina Vrbaški i Mensur

Ko će biti pobednik Zadruge – saznaćemo uskoro, ali i da li će uspeti veza Mine i Mensura. Brojne negativne priče kruže o Mini, pa se svi pitaju da li će ona i Mensur uspeti sa održe svoju ljubav.

Mina Vrbaški i Mensur – Skandali

Reč „skandali“ se od samog starta, odnosno, od kad je javnost čula za Minu Vrbaški, vezuje za njeno ime. Više puta se našla u središtu medijskog i javnog haosa.

Javnost je prvi put za nju čula kada se spekulisalo da je bila u tajnoj vezi sa pevačem Šakom Polumentom. Skandal je eskalirao kada je on objavljivao klipove u kojima govori „nedostaješ“, pa se verovalo da se obraća njoj. Tada je dobila nadimak „Šakova maloletnica“, jer je u jeku skandala imala manje od 18 godina.

Kada je imala 17 godina ušla je u „Zadrugu 1“ i bila je u aferi sa mnogim učesnicima i takmičarima. Zabavljala se sa Đeksonom koji je bio u vezi sa Anđelom Vešticom. Iako je Mina bila zaljubljena, on je nije ozbiljno shvatao, pa je pronašla utehu u Tomi Paniću.

Nakon izlaska iz „Zadruge“, otpočela je vezu sa Igorom Terzićem kome je posvetila i tetovažu. U to vreme se i spekulisalo da li je smela da učestvuje u rijalitiju, jer je maloletna. Kada je napunila 18 godina, ušla je u drugu sezonu „Zadruge“. Odmah je prevarila Terzića sa Jovicom i nastavila vezu sa njim. Isto tako, kružile su priče da se i dalje javljaju varnice između nje i Đeksona.

 

Minina ljubavna priča je doživela kulminaciju u „Zadruzi 3“ gde ja na početku rekla da je konačno sazrela. Ipak, odmah po ulasku zaljubila se u Vladimira Tomovića koji joj nije posvećivao mnogo pažnje. Tomović je bio u nekoj vrsti veze sa Minom, ali je delio pažnju i drugim Zadrugarkama. Kako je Mina bila veoma zaljubljena u njega, više puta je želela da pobegne iz Bele kuće jer joj je bilo teško da gleda sve to. Priča se čak da to nije bila klasična zaljubljenost, već Minina opsesija Vladimirom.

Mina Vrbaški i Mensur – Najveće svađe

Odmah po ulasku Mensura Ajdarpašića u kuću, javio se rivalitet između njega i Tomovića. Netrepeljivost je toliko eskalirala da je Tomović izbačen iz šou programa. Mina je patila, ali kako je vreme odmicalo, počela je da gaji osećanja prema Mensuru i započeli su vezu.

Ipak, ne cvetaju im uvek ruže, pa se Mina i Mensur često i svađaju.

Prva ozbiljnija svađa dogodila se u februaru kada su polomili sve po pabu. Tada su uputili mnogo teških reči jedno drugom.

Nakon toga njihova veza je bila mirna sve do aprila kada su se za nekoliko dana više puta žestoko posvađali.

Naime, nekoliko dana pred veliki praznik Vaskrs, Mensur je imao priliku da razgovara sa bratom koji mu je rekao da bi trebalo da se kloni Mine.

On je nakon razgovora ignorisao njegove zamerke, ali je počeo drugačije da se ponaša prema Mini. Ona je veoma burno reagovala i usledio je niz svađa.

Oni su napravili haos zbog Mensurovog brata Ardijana i pitanje je da li će uspeti da poboljšaju ponovo svoj odnos. Svađe su čak dovele do toga da Mina potpuno ošiša kosu zbog Mensura.

Zgranula je gledaoce kada se pojavila bez kose, odnosno ošišana „na keca“.

Da li će ostati zajedno?

Da li će Mina konačno pronaći mirnu luku sa nekim od Zadrugara ostaje nam da vidimo, kao i da li će ona i Mensur uspeti da izglade odnose. Trenutno je njihova veza veoma turbulentna, puna skandala i prepreka koje im smetaju da ostanu zajedno.

Čitajte VIP Radar i budite uvek u toku sa najnovijim dešavanjima. Sve vesti saznajte prvi!