Milioni ŠOKIRANI! Mina se pojavila ošišana do glave! Razlog - Mensur Ajdarpašić! (FOTO)

   Vraća se na staro?

Milioni ŠOKIRANI! Mina se pojavila ošišana do glave! Razlog - Mensur Ajdarpašić! (FOTO) Milioni ŠOKIRANI! Mina se pojavila ošišana do glave! Razlog - Mensur Ajdarpašić! (FOTO)
Celebrity
Milioni ŠOKIRANI! Mina se pojavila ošišana do glave! Razlog - Mensur Ajdarpašić! (FOTO)

   Vraća se na staro?

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić več danima imaju žestoke sukobe u rijalitiju, a dodatno ih je poljuljala informacija da je Vrbaški bila sa Mensurovim bratom Ardijanom Ajdarpašićem.

Mina Vrbaški pukla totalno!

Međutim, Mina je to oštro negodovala, te je i Mensur potvrđivao da se oni ne poznaju i da su se kao klinci videli, ništa više, mada se Mina ni toga ne seća.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Brat Šaulića otkriva: Šaban mi se javlja sa onog sveta i plače! Breninog sina JURI POLICIJA! Ovi pevači KRIJU KORONU! Šijan ŽENI sestru Cecine snajke

Međutim, kada se malo bolje pogleda, ova stvar na Ardijanovom profilu definitivno govori drugačije:

Na profilu brata Mensura se jasno vidi da ga Mina prati na Instagramu, a kako je mogla to da uradi ako ga ne zna od ranije. Pritom, Mensur je ušao kasnije u rijaliti, te nisu mogli napolju da se upoznaju.

Mina Vrbaški i Mensur Ajadarpašić ponovo su se posvađali zbog Mensurovog brata Arijana, zbog čega je Mina želela da napusti rijaliti u čemu ju je Mensur sprečavao.

Mina Vrbaški: Hoću da me gledaš kako izlazim!

– Hoću da me gledaš kako izlazim, neću da budem ovde bez tebe. Neću ti oprostiti reči da je pola Balkana bilo sa mnom – govorila je Mina.

PROČITAJTE JOŠ: Indi posle agonije koju je prošla poručuje: Ljubi brat ŠTROKAV vrat! (VIDEO)

– Nisam ti rekao da pevaš pesmu za mog brata, već samo da budeš pored mene – objašnjavao je Mensur.

Nakon brutalnih uvreda, svađa, stezanja za vrat, Mina Vrbaški pribegla je nezamislivom! Ošišala se skoro na ćelavo!

Nakon razgovora sa Matejom Matijevićem, Mensur Ajdarpašić se vratio u pab, gde se nastavio haos sa Minom Vrbaški, koji je nastao zbog njegovog brata Ardijana. Mensur je i dalje tvrdio da se Mina ljubila u mladosti sa njegovim bratom, dok je ona to poricala, a počela je da preti da će izneti neke stvari o njemu.

– Šta? Da sam nekad bio sirotinja? Šta, to ti je tvoj bivši napunio glavu? Jesam li ubio nekoga? To što mi je majka napravila problem u porodici? To? Šta? Što ti je neko nešto rekao? – urlao je Mensur.

– Nema veze sa tim. Što nisi Anabelu terao od sebe kao ja Davida onaj dan? A tvog brata ću da tužim, mama, podnesi prijavu – zamerala je ona.

Mina Vrbaški: Kako da ti sada ne razbijem glavu

– Nikada više da me nisi pogledala u životu. Ti se sa mnom takmičiš i hoćeš da me uništiš – poručio je Ajdarpašić, a Mina mu se unela u facu.

– Kako sada da ti ne razbijem glavu? Ono što si gledao u nedelju, to je mala beba šta ja mogu da radim – rekla je Vrbaški.

Ti si bila sa njim kad si bila mlađa, što bi mene drug lagao? Nemoj da ideš na Rusiju, šumarko – uzvratio je Mensur.

– Više nismo zajedno. Kako da budemo posle svega ovoga? – nastavljala je Mina.

– Ardijane, vidi kako možeš da dokažeš ovo – poručio je Ajdarpašić.

PROČITAJTE JOŠ: „Ja hvalim Lunu, a neki nebitni Gastoz je vuče ispod stepenica!“ Miljković razvezao jezik o skandalu na MAC-u!

– Tvoj brat je uništio našu vezu – odbrusila je Vrbaški.

Nastavili su sa žestokim prepucavanjem i pretnjama o raskidu.

– Možemo da se družimo – poručila je Mina.

– Mi ako ne budemo u vezi, nećemo se nikada družiti – istakao je Mensur.

Detaljnije pogledajte u video prilogu..