Mina Kostić ISPALJENA od ROBIJAŠA! Obećao joj 60.000 evra, a onda HLADAN TUŠ!

   Isplivala prepiska!

Mina Kostić ISPALJENA od ROBIJAŠA! Obećao joj 60.000 evra, a onda HLADAN TUŠ! Mina Kostić ISPALJENA od ROBIJAŠA! Obećao joj 60.000 evra, a onda HLADAN TUŠ!
Celebrity
Mina Kostić ISPALJENA od ROBIJAŠA! Obećao joj 60.000 evra, a onda HLADAN TUŠ!

   Isplivala prepiska!

Kako VIP Exkluziv piše, Mina Kostić se tri meseca dopisivala i razgovarala sa momkom koji je godinama u beogradskom centralnom zatvoru, jer je osuđen na četrnaestogodišnju robiju.

Mina Kostić nasela na praznu priču!

VIP je došao u posed poruka koje su mesecima razmenjivali. Iako se nikada nisu sreli, pevačica je Instagram prijatelju iz zatvora otvorila dušu. Slala mu je fotografije, žalila se na težak život sa ćerkicom u stanu od tridesetak kvadrata jer joj je bivši muž uzeo sve. Poverila mu se i da joj je dosta pevanja, da je mnogo puta poželela da se mane karijere jer danas, kako je rekla, mogu da pevaju i kurta i murta.

PROČITAJTE JOŠ: Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

Malo pomalo, pevačica i njen novi prijatelj su došli do priče o parama. Kako mu se požalila, ona želi da snimi nove pesme, ali nije u situaciji i zato je nema toliko dugo. Da ima para, kako je pisala, ne bi bilo problema, znala bi gde bi išla – kod Marine Tucaković ili Željka Joksimovića. Usledila su njegova pitanja koliko joj treba za album, a onda i Minini sve konkretniji odgovori – odgovorila je da joj treba 60.000 evra. A momak iz zatvorske ćelije je ponudio da joj pomogne jer ima napolju prijatelje! Usledili su sve ozbiljniji dogovori!

– Zvala sam Marinu za pesme i aranžmane, koštalo bi oko 60.000. Pitala me je kada bih htela, a ja sam kazala da mogu već da rade!

View this post on Instagram

@_salonsalon ???

A post shared by Mina Kostić (@minakostic_official) on

Sudeći po porukama, postajala je sve nestrpljivija.

– Kad možeš da mi pošalješ za CD, ja sam već pitala, oni neće da rade dok im ne donesem novac… A čovek koji mi radi pesme, uradio je već tri pesme i možda bude duet sa Severinom… Ako treba, da dođem tamo sa ovim što mi radi pesme, pa da mi uzmemo, tako je najbolje…

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić promenio lični opis – nakon operacije smršao 40 kilograma! (FOTO)

Međutim, momak iz zatvora je rekao da će on sve organizovati, da se ona ne muči. Dogovoreno je da se pevačica nađe sa njegovim prijateljem u jednom kafiću i da joj on preda 55.000 evra! Još se izvinjavao što je kraći za 5.000 evra.

– Hvala ti do neba! Tebe je Bog poslao. Ja sam vrlo ozbiljna i ne verujem nikome. Prošla sam sve i svašta, kako budem radila, tako ću da odvajam sa strane i da ti vratim. Neka ti Bog pozlati sve puteve – napisala je Mina, a kada je došla na dogovoreno mesto, u dogovoreno vreme, usledio je hladan tuš. Od prijatelja i para nije bilo ni traga, ni glasa. Od čoveka koji je tvrdio da je obožava da će joj pomoći i oslovljavao je sa – Minče, kraljice, stigla je šokantna poruka:

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? „Danas imamo sastanak, daju mi šansu da…“ (VIDEO)

– Minče, sad ću ti reći, ima jedna dobra i jedna loša vest. Hajde prvo dobra – to je da je hodanje zdravo, a pošto ti voliš zdrav život, prijaće ti ova mala šetnja. A loša vrest je to da mi je žao, ali sada sam pogledao tvoju tuču sa Indi i razočarao se u tebe. Žao mi je, ali ja volim kako Indi peva. Žao mi je Minče, više sreće drugi put!

Iako je u porukama, između ostalog, pisala da nije naivna, da se ne kopča na leđima jer peva od šesnaeste godine i pravim mafijašima, Mina je naivno poverovala da će joj momak iza rešetaka poslati novac.