Miloš Bojanić: „Lepi Mića je nesrećnik bez zanimanja“

   Ne gleda Zadrugu, a sve zna

Miloš Bojanić: „Lepi Mića je nesrećnik bez zanimanja“ Miloš Bojanić: „Lepi Mića je nesrećnik bez zanimanja“
Celebrity
Miloš Bojanić: „Lepi Mića je nesrećnik bez zanimanja“

   Ne gleda Zadrugu, a sve zna

Miloš Bojanić uživa u svojoj vili u Sremskoj Kamenici, ali samo sa ženom Brankom! Njegovi sinovi Mikica i Bane nisu mogli sa svojim porodicama da doputuju za uskršnje praznike u Srbiju jer virus i dalje hara.

„Diktira onim devojkama s kim da spavaju!“

– Ja sam u svojoj kući, imam dvorište da šetam, tako da generalno ne osećam ovaj policijski čas. Žena mi je mlada, ona ode do prodavnice i u nabavku, tako da potpuno normalno funkcionišemo kao i pre. Krivo mi je samo što sinovi i unučići nisu uspeli da dođu kada su planirali u aprilu zbog iznenadne pandemije, ali ih zato očekujem na leto. Čujem se sa kolegama, svi su generalno zarobljeni. Niko mi se nije još žalio da nema novca da preživi ovaj period kad nema posla – započinje priču Miloš za STAR i otkriva nam da li gleda Zadrugu iz koje je izašao pre šest meseci.

PROČITAJTE JOŠ: Luna POGAZILA reč! Anabela sada sama sprovodi ZAJEDNIČKI plan!

PROČITAJTE JOŠ: Edo ima JOŠ JEDNO dete! Dragana Mitar će se ŠOKIRATI!

PROČITAJTE JOŠ: Nina iz Zadruge krije STRAŠNU tajnu! Majka ROBIJAŠICA joj uništila život!


– Zadrugu ne gledam, ona je za mene završena onog trenutka kada sam izašao na vrata. Ipak nije to bilo za mene, tamo sam za tih mesec dana smršao čak šest kilograma. Sada sam definitivno rekao da nikad više neću ulaziti ni u jedan rijaliti. Hirurška intervencija koju sam imao nije bila toliko strašna kako su ljudi pričali, ali je mene to užasno bolelo, pa sam zato toliko kukao. To je jedan kapilar u kome se skupilo krvi i to onda boli kao đavo. Za tri minuta mi je doktor to recnuo, stavio gazu i za pet dana sam bio ok. Meni se to desilo treći puta u životu – kaže pevač za STAR i objašnjava nam zašto Lepog Miću smatra lošim čovekom.


– Tamo je jako prljavo, kuhinja je puna đubreta, a po kupatilu su svuda bačene ženske gaćice sa krvavim gazama. Ma sve te devojčice tamo ja ne znam šta rade i zašto su ušle. Glavni menažder svim onim devojkama u rijalitiju je Lepi Mića. On im tamo diktira šta da rade, sa kim da spavaju, šta je dobro za njih. Mića pravi haos nad haosima, jer je jedan nesrećnik bez zanimanja. Meni je žao te dece tamo, jer očigledno nemaju drugog izbora da zarade novac. Samo mi nije jasno što Mića svoju ćerku nije doveo u rijaliti da i ona zaradi pare, nego ćerku i ženu krije ko zmija noge – ispričao nam je Miloš.