Miloš Biković se presavijao od BOLOVA! Nije hteo u bolnicu zbog KORONE!

   Sve se dobro završilo...

Miloš Biković se presavijao od BOLOVA! Nije hteo u bolnicu zbog KORONE! Miloš Biković se presavijao od BOLOVA! Nije hteo u bolnicu zbog KORONE!
Celebrity
Miloš Biković se presavijao od BOLOVA! Nije hteo u bolnicu zbog KORONE!

   Sve se dobro završilo...

Miloš Biković je uvek u žiži interesovanja, kako god okreneš.

Kako SCANDAL! saznaje od prijatelja Miloša Bikovića, glumac se pre desetak dana presavijao od bolova u želucu!

Miloš Biković odbio da ode na pregled!

Toliko mu je, kažu, bilo loše da tri dana nije mogao da ustane iz kreveta!

Miloš me je pozvao telefonom i bukvalno jaukao od bolova – započinje Bikovićev drug i dodaje:

– Da li se prehladio ili je to posledica stresa, nisam siguran, ali ga je želudac baš namučio. Ništa osim supica nije mogao da jede sigurno nedelju dana, pa je malo i oslabio. Ja sam mu odmah ponudio da pošaljem privatni sanitet po njega ili da ga sam odvezem na neku kliniku, ali je on to odbio. Objasnio mi je da je uzeo neke lekove jer ne želi da pravi gužvu po bolnicama budući da je svestan da su lekari sada prezauzeti koronom i samo im drugi slučajevi otežavaju posao ukoliko nisu hitni.  – priča Milošev drug za magazin SCANDAL!

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Ana Bekuta ostaje pri svome – Snežana je moli da oprosti Mariji Šerifović!

– Moguće da ga je stigao samo stres. Sam je sa majkom, izolovan na selu. Barbara ga je ostavila još dok je snimao u Rusiji, nije mogla da podnese da su stalno razdvojeni, možda mu fali i nežnosti ili je nije preboleo. U svakom slučaju, najvažnije je da mu je sada dobro i da nema više tegobe – završava Milošev drug.

Miloš Biković vanredno stanje provodi na nepoznatoj lokaciji, uglavnom u prirodi. Iako nije želeo da otkrije gde provodi izolaciju, mladi glumac neretko počasti svoje pratioce fotografijama prelepih predela i to uz apel da svi poštujemo mere tokom pandemije korona virusa.

Miloš na većini fotografija nosi zaštitinu masku, a čak je i snimio nekoliko šaljivih videa u kojima nam objašnjava kako se pravilno zaštiti pre izlaska iz kuće.

Međutim poslednjom fotografijom izazvao je oprečne komentare, zbog čega se našao i na meti kritika. Naime Bikovć je okačio sliku uz koju je napisao: ,,Priroda i druš… Priroda bez društva. Za sada“ na šta mu je jedan od pratioca odgovorio: ,,A ko te je onda slikao ako si bez društva?“

Miloš je na to odgovorio na sebi svojstven način, šaljivo i kratko: „Ovca!“, a ostali pratioci podržali su ovaj njegov komentar i poručili da ih je silno nasmejao.