"Ja hvalim Lunu, a neki nebitni Gastoz je vuče ispod stepenica!" Miljković razvezao jezik o skandalu na MAC-u!

   Više nije mogao da ćuti!

Celebrity
"Ja hvalim Lunu, a neki nebitni Gastoz je vuče ispod stepenica!" Miljković razvezao jezik o skandalu na MAC-u!

   Više nije mogao da ćuti!

Marko Miljković i Luna Đogani imaju burnu vezu, a u spoljnom svetu su i raskidali. Miljković nije krio da bi mu bilo krivo ako je Nenad Marinković Gastoz osvojio Lunino srce dok je sa njim bila „na pauzi“. Međutim, istakao je da ne bi imao pravo da joj zameri ako je bila sa njim.

Miljković bez dlake na jeziku!

– Ne zanima me šta je radila dok smo bili u raskidu. Naravno, zasmetalo bi mi, ali ne bih imao prava da joj zamerim. Jednostavno smo u raskidu i šta da radiš. Svako na svojoj strani. Opet, svako druženje može da se protumači da je bilo nekih odnosa, ljubljenja i sličnih stvari. Šta god da je bilo u periodu dok smo bili u raskidu mene apsolutno ne interesuje. Nemam pravo da joj zamerim – rekao je Miljković sinoć u toku emisije.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

PRIČITAJTE JOŠ: Neuropsihijatar dao PROCENU! Luna ima nesagledive posledice na mentalno zdravlje zbog roditelja!

PRIČITAJTE JOŠ: Tara se GUŠILA U SUZAMA! Zadrugarka na ivici nervnog sloma zbog Mateje! (VIDEO)

On se potom osvrnuo i na situaciju kada je, na festivalu „MAC“, Gastoz povukao Lunu ispod stepenica, o čemu su mediji ranije pisali.

Gastoz napravio haos na MAC-u!

– Nemam prostora ja da budem ljubomoran na tog čoveka, ali jednostavno njeno ponašanje sve u fulu, u startu gde je ja hvalim, gde se pojavila, gde je zablistala, gde sve puca, gde je sve ekstra i onda vidim gde te tamo neki Gastoz nebitni vuče ovako i ti se sklanjaš. Taj potez mi se nije svideo. Ne ide mi da se tako ponaša nedostojanstveno kada je na nekoj proslavi – objasnio je Marko.

Podsećamo, Luna je tokom svog boravka u rijalitiju izjavila da je bila intimna sa Gastozom. Kada je on došao kao gost pršle sezone na žurku, ona se trudila da se maksimalno posveti Miljkoviću i da ne provodi vreme sa njim kako ne bi krenule razne priče po Beloj kući. U trećoj sezoni, Luna je više puta izjavila da o Gastozu više nema pozitivno mišljenje i da je stavila tačku na svaki odnos sa njim.