Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!

   Isplivali svi detalji haosa!

Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA! Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!
Celebrity
Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!

   Isplivali svi detalji haosa!

Nakon idile koju je predstavljala preko Instagrama, Miljana Kulić isterala je Zolu iz stana u kom su živeli u Nišu, jer ga je navodno zatekla da se drogira, i to pred njenim maloletnim sinom. Kako još saznajemo, Miljana je alarmirala i svoju porodicu kako bi Zolu isterali iz Niša, a pojedini izvori tvrde da je došlo i do opšte tuče.

Miljana pobesnela kada ga je videla u tom izdanju!

– Miljana i Zola su se posvađali na Veliki petak, i to baš žestoko. Čak je Zola i udario, zbog čega mu je ona sve stvari bacila kroz prozor i pozvala policiju, a zatim i svoju majku. Marija i Siniša su se uplašili za Željka i odmah otrčali kod njih u stan, ali tamo nisu zatekli Zolu. Miljana je bila uznemirena, kao i Željko i oboje su plakali, što je Mariju baš uplašilo. Miksi im je ispričala da je bila u prodavnici, a kada se vratila, zatekla je Zolu kako šmrče, dok se njen sin igrao u istoj sobi. To je dovelo do nervnog sloma, zbog čega ga je gađala svim i svačim – priča izvor za STAR blizak Miljani i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić besna: „Moji neće da prihvate Baneta! Kažu da je on loš za mene”

PROČITAJTE JOŠ: Marijana Zonjić otkriva: „Lukas je slao avion po mene! Hteo je da mu pravim društvo dok je u izolaciji!“

– Ona je i policiji dala izjavu i tražila je zabranu prilaska detetu i njoj. Marija joj je govorila da je trebalo da je sluša, ali je opet udarila glavom o zid. Pravi razlog zbog čega je svađa izbila znaju samo njih dvoje, da li je ona njega zatekla da se drogira ili je nešto drugo u pitanju niko ne zna, ali da je trošio njene pare, trošio je! Siniša je rekao Miljani da će prebiti i nju i njega čuje li da su u kontaktu, a kamoli nešto više! – rekao je izvor za STAR

– Zolu sam isterala iz stana jer sam ga zatekla sa mojom knjižicom i novčanikom da uzima kokain. Sada neka ide kod mame Bose, pa neka mu ona kupuje drogu! – napisala je Kulićeva na Instagramu.