Miljana otkrila da će živeti sa PSIHIJATROM mesec dana! Nećete verovati ko ga je preporučio!

   Sve se saznalo!

Miljana otkrila da će živeti sa PSIHIJATROM mesec dana! Nećete verovati ko ga je preporučio! Miljana otkrila da će živeti sa PSIHIJATROM mesec dana! Nećete verovati ko ga je preporučio!
Celebrity
Miljana otkrila da će živeti sa PSIHIJATROM mesec dana! Nećete verovati ko ga je preporučio!

   Sve se saznalo!

Miljana Kulić uživa sa svojim sinom Željkom u porodičnoj kući u Nišu. Do nedavno je sa njima živeo i njen bivši dečko Lazar Čolić Zola, ali je ta veza turbulentno završena. Naime, bivša zadrugarka je optužila Zolu da je koristio narkotike i da je uzimao novac iz njenog novčanika.

Miljana se uveliko sprema za Zadrugu 4!

Iako je rešila da više neće sarađivati sa medijima, napravila je izuzetak i otkrila da je angažovala psihijatra kojeg joj je predložila Milica Mitrović.

– Ja sam doživela linč i takvu medijsku torturu. Radim na sebi, psihijatar mi dolazi iz Beograda da živi mesec dana sa mnom. Teta Milica mi ga je poslala, mislim predložila. On će da mi pomogne, da vidi šta mi je, da odredimo terapiju. Radiću na svom fizičkom izgledu. Brinuću o sinu. Držaću lajvove i to će biti način na koji ću ja davati materijal medijima – rekla je Miljana Kulić za „Informer“.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Tanja Savić POBEGLA od muža! Ubiće me! Anabela: “Neću gajiti Lunino dete, ako preživi”! JK POKRALA Darinog muža!

Podsećamo, Miljana je diskvalifikovana iz Zadruge 3 jer je svojom voljom je izašla iz rijalitija, a posle dramatičnog raskida sa Lazarom Čolićem Zolom, ponovo razmišlja da se vrati u rijaliti.

PROČITAJTE JOŠ: Sanja javno otkrila pravi razlog RASKIDA! Pa spomenula BIVŠEG VERENIKA – „Meni fali da…“

Bivša zadrugarka je na svom Instagram profilu otkrila fanovima da bi uskoro opet mogli da je gledaju na malim ekranima. Naime, Miljana je ponovo započela pregovore sa produkcijom najpopularnijeg rijalitija na našim prostorima.

PROČITAJTE JOŠ: Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe – Lomio je ruke, davio…

– Ljudi, hvala vam na svemu i na ogromnoj podršci. U pregovorima sam sa TV „Pinkom“, ali mislim da je najbolje da se ne vraćam sada, već da se sredim psihički i fizički i da zablistam od prvog dana u „Zadruzi 4„. Ne brinite se, sada sam super, uopšte mi nije teško. Radim na sebi i posvećujem se svom sinu i molim Boga da što pre prođe ovaj virus i da ljudi ozdrave. Volim vas sve – napisala je Miljana i otkrila da je dobila poziv da se vrati.