Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE!

   Baka i deka su joj sve

Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE! Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE!
Celebrity
Milica Pavlović se KIDA i PLAČE! Moli Boga da je oni NE NAPUSTE!

   Baka i deka su joj sve

Milica Pavlović više puta je dala do znanja da su je odgajili baka Rada i deka Vladimir i da njih voli više od roditelja.

Milica u strahu za baku i deku!
Oni su joj i otac i majka!

Zbog situacije s korona virusom, Milica je s njima konstantno na telefonu i jako je uplašena za njihovo zdravlje. Zabranila im je da šetaju po selu i idu u nabavku, već to komšije čine za njih. Ona godinama nije u kontaktu sa majkom, ali ni ne fali joj.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! NOVAK ĐOKOVIĆ U ŠOKU: „TATA ŠTA NAM TO RADIŠ?!?“

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! Paparaco! Ana Nikolić DOBILA MECU!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Drama Đokovića: Novaku prete ubistvom zbog Kosova!

– Milica se ne viđa sa majkom, ona nema ni osećaj da je ima. Baka i deka su joj sve u životu, oni su ti koji su je svemu naučili i sve joj pružili. Ona je svesna da su oni ljudi u godinama, ali nikada neće biti spremna na to da nastavi dalje kroz život bez njih. Od kada je krenula vanredno stanje, stalno ih zove i opominje da se čuvaju, jer oni su joj sve u životu – kaže za Svet GOSSIP izvor blizak pevačici.
– Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Mama je posle razvoda dolazila da me vidi, a kasnije se nije mnogo interesovala za mene. Iskreno, za svo ovo vreme nisam osetila da je nema u mom životu. Najveća greška koju je mama napravila jeste kada me odvela u Švajcarsku. Malo dete koje ne zna ništa odvesti u stranu zemlju i okrenuti mu život. Ja sam išla u Bunibrodu u školu, a ona me je onako na prepad odvela – pričala je Milica i pojasnlia:

– Nisam mogla da se snađem, tri meseca sam bila tamo, išla sam i u njihovu školu, ali nekako mi je falila babina i dedina ljubav. Nemački mi je išao super, za mesec dana sam ga naučila. Tamo sam živela sa njom tri meseca a onda me je vratila kod bake i deke jer je i sama shvatila a ne mogu bez njih. Sećam se da je deka bio na nekoj operaciji kad sam se vratila, a baka je bila u dvorištu, ja sam stigla a ona je išla da nahrani stoku. Nisu ni znali da treba da dođem, znali su da tamo živim i samo se sećam da je ispustila kanticu za hranu i vrisnula! Počela je da plače a i ja za njom, bilo je kao u filmu – rekla je svojevremeno Milica.