Milica Pavlović razbucala vezu popularnog para! Fudbaler otkinuo na pevačicu!

   Pokušao da se izvuče kod devojke!

Milica Pavlović razbucala vezu popularnog para! Fudbaler otkinuo na pevačicu! Milica Pavlović razbucala vezu popularnog para! Fudbaler otkinuo na pevačicu!
Foto: Instagram Printscreen/senoritamilica
Celebrity
Milica Pavlović razbucala vezu popularnog para! Fudbaler otkinuo na pevačicu!

   Pokušao da se izvuče kod devojke!

Milica Pavlović zaludela mladog fubalera!

Luka Jović važi za jednog od najvećih zavodika na našoj javnoj sceni. Spekuliše se da manekenki Sofiji Milošević ne cvetaju ruže u vezi sa njim. Kruže priče da se muvao sa Jovanom Tipšin, ali se do sada nije znalo da je fudbalerova tiha patnja pevačica Milica Pavlović. Međutim, ispostavilo se da je Sofija ipak znala za njegove simpatije prema atraktivnoj pevačici. Naime, ona je pronašla Lukinu prepisku sa jednim poznatim fudbalerom u kojoj mu priznaje da otkida na Milicu!

Suzana Jovanović i Saša Popović doživeli torturu – Maltretirala ih policija zbog opasnog virusa!

Aca Lukas u vezi sa bivšom devojkom Sonjinog Turčina – isplivala istina na videlo!

Aca Lukas i Ceca − Prijateljstvo na ispitu

– Luka se dopisivao sa jednim drugom koji je takođe poznati fudbaler o Milici, i to je Sofija videla, zbog čega je nastao opšti haos – započinje izvor i nastavlja:

View this post on Instagram

???????????? @ohpolly

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

– Sofija je našla tu prepisku i odlepila, ali bez razloga, što joj je Luka kasnije i objasnio. On je samo u porukama rekao drugu da najviše voli Miličine nastupe jer ona peva i narodnjake, i zabavnjake, i sad ovaj autotjun koji je moderan i prosto dobar mu je provod kad ona peva. Međutim, Sofija je videla poruku: Javi mi obavezno kad i gde Milica Pavlović peva, dolazim prvim avionom! Naravno, poludela je od ljubomore misleći da Luka planira da startuje Milicu posle svirke i da je juri, pa ga je napala da je laže i vara, ali je on smirio, doduše jedva! – rekao je izvor, pa dodao:

– Rekao joj je da iskulira i da je to samo bilo dogovaranje ortaka oko muškog provoda, te da Milicu jedino ceni kao pevačicu, a da ga kao devojka ne zanima. Takođe joj je objasnio da među fudbalerima postoji pravilo da s vremena na vreme izlaze samo u muškom društvu, ali da to ne znači da idu da jure druge devojke – dodao je izvor za „Scandal„.

Pratite sva dešavanja iz sveta poznatih na stranicama VIP Radara.