Milica Pavlović na meti progonitelja! Fan joj došao na vrata usred policijskog časa!

   Jezivo!

Milica Pavlović na meti progonitelja! Fan joj došao na vrata usred policijskog časa! Milica Pavlović na meti progonitelja! Fan joj došao na vrata usred policijskog časa!
Celebrity
Milica Pavlović na meti progonitelja! Fan joj došao na vrata usred policijskog časa!

   Jezivo!

Milica Pavlović dane u izolaciji provodi u svom stanu u Beogradu, jer nije želela da izloži opasnosti baku i deku koji su u Bunibrodu, ali je sa njima po ceo dan na vezi.

Milica Pavlović strahuje za sebe!

I kao da joj je malo brige oko korone, probleme joj pravi i bolesni fan koji joj je došao na vrata!

PROČITAJTE JOŠ: „Upao je u komu, OŽIVLJAVALI su ga!“ Marija Šerifović doživela nervni slom usred noći zbog OVOGA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović OVAKO dočekuje udvarače! Domaćica prava!

PROČITAJTE JOŠ: Eminin bivši izneo detalje u javnost! Aladin progovorio o šestomesečnom braku sa njom!

– Milica je sama u stanu, a pre nekoliko dana, dvadesetak minuta pre policijskog časa, zazvonio joj je interfon. Kada je pogledala kameru, videla je da zvoni dostavljač koji joj je nekoliko dana pre toga doneo hranu koju je poručila. Javila se i pitala zbunjeno šta mu treba pošto tog dana nije naručivala dostavu – otkriva izvor za STAR i dodaje:

View this post on Instagram

? #StayHome #tb #valentinesfotoshoot2020

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

– On je onda počeo da je moli da mu otvori jer je obožava i da hoće samo da se slika sa njom, jer se prošlog puta pogubio kad je video, pa je kao zaboravio da napravi selfi. Mica mu je rekal da ne može da ga pusti i da ide jer počinje policijski čas kao i da se ne slika zbog situacije oko korone, poštuje udaljenost od dva metara – priča izvor i dodaje:

– I umesto da se smiri, on je i nakon što ga je Milica otkačila nastavio da zvoni, legao dečko na interfon i ne odustaje. Milica se baš uplašila. Odmah je zvala dostavu gde dotični radi i objasnila im situaciju. Oni su joj rekli da ne zove policiju i da će oni odmah rešiti problem. Malo nakon što je počeo policijski čas dečko se povukao, a predveče su iz dostave zvali pevačicu i rekli joj da ne brine, da je on dobio otkaz, kao i da su mu zapretili policijom ako joj još jednom dođe ispred zgrade! – završava izvor za STAR.