Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU?

   Znaju se više od 10 godina

Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU? Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU?
Celebrity
Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU?

   Znaju se više od 10 godina

Milici Pavlović je mega uspešna na poslovnom planu, a kako sama kaže, nije baš idealno na polju ljubavi.

MILICA I FILIP SU SAMO KOMŠIJE?

– Neće me, to poglavlje u mom životu jako teško ide. Lažem, postoji neko, ali samo dopisivanje, ne ume čovek da se snađe – pričala je Milica svojevremeno.
Pevačica nije želela da kaže šta je potrebno da bi neko osvojio njeno srce:
– Ako bih sad rekla, taj bi me neko osvojio, mora sam da nađe put do mog srca – istakla je pevačica.
Dobro je poznato da je ona veoma vezana za baku i deku, a Milica je otkrila da je oni ne pritiskaju da se uda:

PROČITAJTE JOŠ: Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

PROČITAJTE JOŠ: Otac Milice Todorović BESAN! Strugar se nije poneo kao DOBAR čovek!

– Oni su zaista pri toj rečenici „Ti ćeš nama pokazati kad bude došao onaj pravi“. Mi imamo jedan otvoren odnos i nema nikakvog pritiska sa njihove strane – zaključila je pevačica.
Iako Milica Pavlović kao zmija noge krije svoj ljubavni život,  ne polazi joj baš uvek za rukom da sve detalje sačuva samo za sebe. Prema navodima portala Pink.rs i izvora upućenog u život mlade pevačice, ona se viđala sa teniserom Filipom Krajinovićem u vreme dok je njegova veza sa voditeljkom Ninom Radulovič bila u ozbiljnoj krizi!

Pavlovićeva i Krajinović se, navodno, poznaju još od 2009. godine, otkada su veoma bliski.
– Milica i Filip se odlično poznaju, često su se kretali u istom društvu. Još pre osam godina njih dvoje su počeli da se druže, tada su se viđali intenzivno, a odnos su obnovili početkom marta ove godine. Baš tada je Filip prekinuo vezu s Ninom. On je tada Milici počeo da šalje poruke, na koje je ona uredno odgovarala. Nekoliko puta su zajedno viđeni na piću. Očigledno je da je Krajinović hteo da napravi ljubomornom dugonogu Ninu, jer čim se s njom pomirio, zaboravio je pevačicu. Ali, čuju se povremeno – otkrio je izvor za Pink.rs i dodao je Milica dala sve od sebe da se za ovo ne sazna.

Ove priče su ponovo podgrejane kada je magazin SVET, objavio Filipove fotografije ispred zgrade u kojoj živi Milica Pavlović. Činjenica je da su Filip i Milica komšije, ali SVET piše da upućeni tvrde da zgodni teniser često svrati na kaficu. Druga činjenica je da bi Milica i Filip bili predivan par.
Istina, Mica se druži i sa Novakom Đokovićem kad je u Beogradu, ali to je nešto drugo. Nole ima ženu i decu, a Filip je slobodan. I voli poznate brinete pošto je već bio u vezi sa Ninom Radulović, bivšom ženom Branislava Lečića.