Mile Kitić VAN SEBE od straha! Marta i dalje ZAROBLJENA!

   Stalno su na video pozivima

Mile Kitić VAN SEBE od straha! Marta i dalje ZAROBLJENA! Mile Kitić VAN SEBE od straha! Marta i dalje ZAROBLJENA!
Celebrity
Mile Kitić VAN SEBE od straha! Marta i dalje ZAROBLJENA!

   Stalno su na video pozivima

Iako je nedavno lažno optužen da krši mere bezbednosti koje je država donela. i da je bio u pritvoru sa svojim kolegama Mitrom Mirićem i Radišom Trajkovićem Đanijem. Mile Kitić ima i mnogo većih briga od raznih govorkanja u medijima.

MILE KITIĆ KONTAKTIRAO I AMBASADU

Kako izvor magazina Svet GOSSIP tvrdi pevač je veoma zabrinut za zdravlje svoje žene Marte Savić koja se trenutno nalazi u Dominikanskoj republici i ne postoji način da se vrati u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti!

PROČITAJTE JOŠ: Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU!

PROČITAJTE JOŠ: Đani kupuje sinu i snaji STAN! U Beogradu NA VODI!

Mile je jako zabrinut i uplašen. Nema šta nije pokušao da učini odavde, kontaktirao je abasade, sve svoje prijatelje i poznanike. Ponudio se i da plati koliko treba, ali ne postoji opcija da se Marta vrati u Srbiju. Do daljnjeg će morati da ostane na Dominikani. Iako tamo za sada nema utvrđenih slučaja virusa, Mile ne sme ni da pomisli šta bi bilo da se njegova supruga razboli, a da je daleko od nje i da ne može da joj pomogne. Marta je potpuni stranac tamo, a da ne pričamo o tome da je drugačije zdravstvo, sam sistem lečenja i lekara. Ne preostaje im ništa drugo sem da čekaju da se ova situacija malo stabilizuje, pa da se osposobe letovi i da se tek onda vrati – započinje priču za Svet GOSSIP Miletov dobar prijatelj.

MILE I MARTA SE OBOŽAVAJU VEĆ 20 GODINA

– Ona je polovinom februara otputovala na odmor u Dominikanu ni ne sluteći šta će nas sve zadesiti. Iako je trebalo i Elena da krene sa njom, jer svake godine u isto vreme idu na odmor zajedno, Elena je ipak odlučila da ostane u Beogradu kako bi snimila još jednu pesmu koju je planirala da objavi na leto. Sva sreća je da se u poslednjem trenutku odlučila da ostane, inače ne mogu ni da zamislim šta bi bilo – priča dobro obavešten izvor i pojašnjava:
– Mile i Marta su jako vezani jedno za drugo i mnogo se vole. Iako to možda tako ne izgleda na prvi pogled, oni su u srećnom braku skoro dve decenije u nazad. Oko svega se odlično slažu i funkcionišu. Pored toga što stalno putuju i što su navikli na razdvojenost, mislim da je im je ovo odvajanje najteže palo. Mile je po ceo dan sa njom na video pozivu, a čim mu se odmah ne javi kada je pozove momentalno počinje da se nervira i brine da joj se nije nešto desilo – kaže Miletov prijatelj.