Mile Kitić u KOCKARSKIM dugovima! Juri da nađe pare NA ZAJAM!

   Ne sme da dira štek

Mile Kitić u KOCKARSKIM dugovima! Juri da nađe pare NA ZAJAM! Mile Kitić u KOCKARSKIM dugovima! Juri da nađe pare NA ZAJAM!
Celebrity
Mile Kitić u KOCKARSKIM dugovima! Juri da nađe pare NA ZAJAM!

   Ne sme da dira štek

Mile Kitić krije od žene Marte Savić da je zapao u velike kockarske dugove!  Tako se bar priča po gradu. Naime, sve pare koje zaradi Mile stavlja na račun u koji ima uvid i ona, a i ono što dobija na ruke, takođe daje njoj!

Ako Marta sazna da je u problemu, Miletu se loše piše!

Oni, kako  piše SCANDAL!, funkcionišu slično kao što su Goca i Šaban dok je on bio živ i imao tezge. Drugim rečima, Marta dođe Miletu kao menadžer, a to je radila i Goca!
– Mile Kitić kod sebe nikad nema veliku sumu para. On ponese pomalo, čisto da ima nešto – započinje izvor i dodaje:
I pre neko veče, dok je trajao policijski čas, Mile se našao s nekim drugarima, pa su rešili da se malo kockaju. Da ih malo želja mine – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Svi detalji žestokog RATA Karleuše i Anastasije! Doktori u panici: Zbog Novakove žene dobićemo RAK KOŽE! Brenin sin Stefan smuvao poznatu pevačicu! Karić u velikom problemu!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

PROČITAJTE JOŠ: Karleuša napravila HAOS u Turskoj! Miranu Aslanbeju PUCA veridba zbog nje!

– Mile se inače ne kocka, ali je hteo da se razonodi sa društvom, međutim, nije mu se dalo! Izgubio je dosta para, ali ga je sramota da to prizna ženi. Zato i juri sad da pozajmi od nekog da vrati dug jer ne želi da načinje štek koji je pod Martinom kontrolom. E sad, ko li će da mu pozajmi i da li se snašao, nemam pojma, ali sam siguran da Marti ne sme ni da zucne da se kockao! Ona će odmah pomisliti da to radi redovno, a onda će biti problema. Marta je ozbiljna i racionalna, i te kako vodi računa o parama, pa joj se saznanje da joj muž baca pare na kocku nikako neće svideti – završava izvor SCANDALA!.