Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!

   Sada je sve jasno...

Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto! Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!
Celebrity
Mile Kitić ne izlazi iz kuće zbog korone?! Pa pogledajte ovu EKSPLOZIJU luksuza i biće vam jasno zašto!

   Sada je sve jasno...

Mile Kitić je bio šokiran navodima, nije znao šta ga je snašlo i o čemu se zapravo radi!

Mile Kitić zbunjen!

Tokom hapšenja Radiše Trajkovića Đanija, Mitra Mirića i fudbalera Aleksandra Prijovića koji su bili privedeni zbog kršenja policijskog časa i okupljanja gde ima više od pet ljudi, procurela je vest da se među njima našao i folker Mile Kitić.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Ispovest Markove majke: Lunu mora da ostavi! Duško krije od JK da ima TAJNI STAN! Ana i David moraju da UNIŠTE Karića!

PROČITAJTE JOŠ: Rasta NAPAO Anu Nikolić! Zgrožen zbog njenog ponašanja: „Brukaš se!“

yt printscreen

On se odmah povodom tih natpisa oglasio i rekao da ne izlazi danima iz kuće. A, ekipa „Pulsa“ pre nekoliko godina je imala prilike da vidi gde živi bračni par Mile Kitić i Marta Savić. Posle ovih fotografija biće vam i jasno zašto ne izlati.

yt printscreen

Nisam priveden i nisam ni izašao iz kuće. Od 11. marta nisam izašo iz kuće. Sada sam u porodičnom domu. Daleko od toga da je tačno da sam priveden. Ili da mi je napisana prekršajna prijava. Marta je na Dominikani, mesec dana su joj produžili jer ne može da se vrati. Sve normalno tamo funkcioniše. Ćerka i ja smo kući, kućna pomoćnica nam donosi hranu. Imam sprave i vežbam kod kuće – rekao je tada Mile.

Inače, na ovaj luksuz niko ne može da ostane imun. Marta Savić i Mile Kitić poseduju velepnu kuću. Folkeru nisu žalili para, te tako njihov dom ima ogroman garderober, prostrano kupatilo, bilijar salu, bazen… Kako su mediji pisali, za ovu velelepnu vilu izdvojili su 550.000 evra.

yt printscr

Marta je jednom prilikom otkrila da je sve sama stvorila radom, a takođe je i svaki detalj u kući kupila i namestila po svom ukusu.

Za svakog člana porodice napravili po sprat. Tu je i unutrašnji bazen, koji očas posla postane spoljašnji – dovoljan je samo jedan pritisak na dugme koji sklanja stakleni zid! U njihovom domu dominiraju zlatni detalji, a mnogima za oko zapadne i leopardasti momenat na zidu.