Milan Milošević očarao baku iz Švice: "Dobiće od nje stan u Sent Galenu!"

   Gleda na njega kao na svog unuka!

Milan Milošević očarao baku iz Švice: Milan Milošević očarao baku iz Švice:
Celebrity
Milan Milošević očarao baku iz Švice: "Dobiće od nje stan u Sent Galenu!"

   Gleda na njega kao na svog unuka!

Voditelj Milan Milošević baš ima sreće! Kako STAR saznaje, njega je nedavno pozvala jedna baka iz Švajcarske koja ga obožava i rekla mu da ga gleda kao da joj je rođeni unuk! Ali ni to nije sve! Žena ga, naime, prati još od prve Zadruge, glasala je za njega, a kako je Milan jako brižan prema svojoj mami, to je baku i te kako ganulo, pa ima želju da mu ostavi stan.

Milan Milošević ostao zatečen pozivom!

– Milana je ta baka nedavno zvala telefonom, a njemu uopšte nije bilo jasno otkud joj broj. Naravno, pažljivo je saslušao, popričao sa njom i oduševio se što ga toliko voli – objašnjava izvor za STAR i dodaje:

– Baka ima 72 godine, muž joj je preminuo pre deset godina i ona je sama, nikog nema, zato se i vezala za voditelja! Međutim, nije ona svoje namere i želje odmah saopštila Milanu. Čuli su se povremeno, Milan je svaki put bio ljubazan i strpljiv da je sasluša i ona mu je zbog toga rekla da želi da se upoznaju i da mu ostavi stan u Sent Galenu od 60 kvadrata. Milošević je bio ubeđen da se baka šali, ali je ona uporna da mu prepiše stan. Milan joj je objasnio da treba da se stiša situacija oko korone, a da će se lako naći i upoznati kada ne bude bilo rizično. Baš se našao u čudu. Planira da upozna tu baku, da vidi ko je ona i zašto je baš njega odabrala da mu prepiše stan – priča izvor, a Milan se našao u čudu kada smo ga pitali da li se i dalje čuje sa bakom iz Švajcarske:

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz otkrio kroz suze: „Do novembra ne mogu da se vratim kući, ovde je užasno stanje, vama neće da kažu!“

PROČITAJTE JOŠ: Đani razočaran! „Mnogi su se obradovali što smo u kućnom pritvoru!“

PROČITAJTE JOŠ: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić raskinuli! Pukla ljubav zbog korone – OVO su detalji!

– Otkud vama to? Tačno je da mi se javila jedna baka Zora, živi u Sent Galenu i sama je. Dosta me podseća na moju mamu i na njenu životnu priču. Zato sam se zbližio na neki način sa njom. U meni je videla sina kog nema. Samo da sve ovo prođe i stiša se, pa ću rado otići kod nje da se upoznamo – rekao je Milan, a o stanu koji navodno treba da nasledi nije hteo da kaže ništa.