Milan Kesić: "Vratiću sve Darine DUGOVE, ako treba!"

   Darin muž postao reper

Milan Kesić: Milan Kesić:
Celebrity
Milan Kesić: "Vratiću sve Darine DUGOVE, ako treba!"

   Darin muž postao reper

Milan Kesić, biznismen i bivši muž Dare Bubamare, odlučio je da se oproba i u muzičkim vodama. Snimio je rep album, a prva pesma pod nazivom „Mama, ja sam kriminal“, uskoro će ugledati svetlost dana. On ne planira da nastupa jer, kako kaže za Svet GOSSIP,  to je smešna zarada za njega.

Milan Kesić: „Ne primam ničije savete, pa ni Darine!“

– Ovo što sam ja uradio je biznis, imam kontor u Nemačkoj i preko tog kontora pravim neke stvari. Da ne ulazim u detalje, prebacio sam pre 12 godina firmu iz Francuske ovde i imamo neke planove. U narednim godinama pravićemo i dugometražne filmove, a i iznajmljujemo kamere i svašta nešto. Već snimam drugi album, veliki su budžeti, uloženo je mnogo. Moj prijatelj DJ Snake je malo izmiksovao pesme, evo njega kad pitate čime se bavi on ne kaže muzikom, nego biznisom, tako da se ja bavim biznisom. Radićemo i za druge izvođače spotove i pesme. Ja sam pisao sve tekstove, u svakom kažem istinu. Zove se „Mama, ja sam kriminal“. Ne mogu biznismeni da se nazivaju kriminalcima – kaže Milan i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Ovo krije od Bobe: BRENA NOĆU IZVODI RITUALE! Anabela i Luna PRE ZADRUGE NAPRAVILE TAJNI PLAN! TANJI SAVIĆ MUŽ ODUZEO DECU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Brena noću, na PUN MESEC, izvodi RITUALE! Ovo KRIJE od Bobe!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Bekuta otvorila vrata svog PENTHAUSA! Zaljubila se na PRVI POGLED!

– Ne primam ničije savete, pa ni Darine, ja sam taj ko savetuje. Dara treba da gleda sebe i gura svoje. Moja firma radi na pripremi njenog novog albuma. Biće nešto potpuno drugačije. Jedan od najboljih koje je do sada radila. Dara je moj veliki prijatelj, ona je institucija što se muzike tiče. Dara, Ceca, Brena, Dragana Mirković to su prave zvezde. Poštujem sve koji rade bilo koji žanr muzike, nemam ništa protiv njih. To da im je dužna su laži, ako je nekom dužna ja plaćam sve, vratiću dugove, ali to su sve izmišljene priče.

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET