Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe - Lomio je ruke, davio...

   Kad Miki oplete!

Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe - Lomio je ruke, davio... Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe - Lomio je ruke, davio...
Celebrity
Miki Đuričić žestoko OPLEO po Anabeli a onda se dotakao i Miljkovića i Slobe - Lomio je ruke, davio...

   Kad Miki oplete!

Miki Đuričić, bivši zadrugar i rijaliti igrač, prokomentarisao je porodicu Đogani, poslednjih nedelja privlači najviše pažnje i najviše se saoseća sa Lunom Đogani.

Miki Đuričić i te kako ima mišljenje o porodici Đogani.

– Meni je žao one male Lune, bilo je sve u redu dok nije ušla Anabela. A Gagi mi je bio najbolji, nije nikoga dirao, kasno pali za neke stvari, ali nije bio loš, nije bio zlonameran, imao je taj problem sa drogom. izborio se tim. Sad ušla njegova bivša žene, priča bio ovakav-onakav. Činjenica da su on i žena dobili šansu preko ove Lune koju sad ona pljuje. Posle ove Zadruge Anabela će izaći sa velikom lovom, Gagi koji će se stambeno osigurati i Luna. Što nije ušla u prvu i da kaže: Gde ćeš, ćeri, sa oženjenim. Jel ne valja Marko?! Pa i taj Sloba je lomio ruke, davio, pa si to podržava si! Kao on je neki pevač. I sad je Luna priznala. Ona je glupava, ali ona nije loša. Ti ćeš sada da poniziš ćerku, ostanite usrani, a ćerku operite – prokomentarisao je Miki.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Vračara iz Pazara tvrdi: Zorica dolazi kod mene da mađija momke! Darkova majka uzima stan Sevićki! Bosiljić pobedio tešku bolest! Miljan otkriva istinu o Ani i Davidu!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Čija guza jaše ovako zanosno? Da li to Goca Tržan dovodi liniju do savršenstva?

PROČITAJTE JOŠ: Brena je Mis SVEKRVA IZOLACIJE! Nosi ručak Aleksandri pa svi zajedno uživaju!

– Nek je u pravu ta Anabela, da su najgori, ćuti. Ti da si brinula, trebalo je da je čuvaš od Slobe. Žao mi je samo Lune. Kad je došla ova i našle su svađe – dodao je Miki.

– Dragi penzioneri, izdržite ovu kućnu izolaciju. Ja vas potpuno razumem jer sam i ja u jednoj vrsti karantina, ali onoj sa „nanogicom“, jer sam u kućnom zatvoru. Evo i moj otac Mirko je stariji od 65 godina i poštuje zabranu izlaska iz kuće. Pijuckamo rakijicu, jer su doktori rekli da je to dobro protiv korone, malo nešto mezimo, pričamo, družimo se i uživamo – poručuje rijaliti zvezda Miroslav Miki Đuričić iz Kupinova.

Bivši učesnik „Farme“ i „Zadruge“, koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog napada na Suzanu Perović i bivšu ljubavnicu Nadeždu Biljić, smatra da svi treba da slušaju savete nadležnih kako bi ova pošast prošla što pre.

– Pre svega, svi treba da se smire, da ne paniče i da ne gomilaju zalihe. Nervira me što ljudi manito kupuju hranu, hemiju, toalet-papir… Pa šta će ti 100 kila krompira, nećeš ostati gladan! Ako ti i nestane toalet-papira, koristi nešto drugo, snađi se. Biće barem lišća koliko hoćeš – našalio se Đuričić kroz smeh.

On misli da je uvođenje vanrednog stanja odlična odluka.

– Pogledajte samo kako je ovaj virus pokosio ljude po svetu, zar to treba i nama da se desi? Zato penzioneri ni po koju cenu ne smeju izlaziti napolje. Moj otac Mirko je za svojih 70 godina života više proveo pod vedrim nebom nego u kući, ali od kada je uvedeno vanredno stanje, ne mrda iz karantina – kazao je Miki.

Kako je rekao, njegov „kućni karantin“ naučio ga je da neke stvari više ceni.

– Kada sve ovo prođe, više ćemo ceniti tu našu slobodu da šetamo. Ja, recimo, imam dva sata dnevno slobodno za šetnju. Tada odem do lokalne kafane, vidim se sa prijateljima. Ljudi, teško jeste, ali šta da kažu oni koji se svakodnevno zbog nas žrtvuju, lekari, policajci… – ističe Miki za Informer.