Miki zbog Suzane OTKAČIO trudnu devojku! Ostao BEZ PARA!

   Živi od crkavice koju mu otac daje

Miki zbog Suzane OTKAČIO trudnu devojku! Ostao BEZ PARA! Miki zbog Suzane OTKAČIO trudnu devojku! Ostao BEZ PARA!
Celebrity
Miki zbog Suzane OTKAČIO trudnu devojku! Ostao BEZ PARA!

   Živi od crkavice koju mu otac daje

Budući da će u avgustu postati otac, Miki Đuričić je planirao da uđe u Zadrugu i zaradi novac za dete i svoj biznis sa mangulicama, sve to palo je u vodu, a razloge zna magazin Star!

Nisu mu skratili kućni pritvor, a ona mu jedina dolazi

Naime, Mikiju nanogica nije skinuta ranije jer sudovi ne rade zbog haosa koji je nastao kada je u državi proglašeno vanredno stanje, a da sve bude gore, zatvorena je i njegova mesara koju je s prijateljem otvorio na pijaci na Bežanijskoj kosi, tako da sada živi od crkavice koju mu udeli otac Mirko.

PROČITAJTE JOŠ: Kija OPLELA po porodici Đogani! Ne OPRAŠTA im ZLO!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL INTERVJU! Marija Šerifović: „KORONA mi je dobro došla da se odmorim od Zvezda Granda!“

PROČITAJTE JOŠ: Igor i Severina dali drugu šansu braku zbog deteta?! 

Kako još saznaje Star, iako on to negira, Miki je i dalje zaljubljen u Suzanu Perović koja ga redovno posećuje u Kupinovu, pa je zbog nje odustao od ženidbe sa devojkom koja će mu roditi dete.
– Miki i dalje voli Suzanu, a žestoki je protivnik braka bez ljubavi, pa je objasnio devojci koja je s njim trudna da će dete priznati i biti dobar otac, ali da ne očekuje da će biti s njom jer je ne voli. Samo Suzanu želi! Kako sam čuo, i ta devojka je to prihvatila jer ni nju Miki više ne zanima, a nema razloga da se brine jer potiče iz imućne porodice i neće imati egzistencijalne probleme – objašnjava izvor iz Kupinova i dodaje:

– Suzana se raduje što je beba na putu, ona je u sve upućena. Dolazi redovno u selo kod nas. Mikiju je najveći problem što mu nije skinuta nanogica kako je planirano jer zbog korone ne rade sudovi, zato ne može u Zadrugu gde je trebalo da zaradi! Da sve bude gore, nema ni dve nedelje kako je sa jednim drugom otvorio mesaru za prodaju proizvoda od mangulice, ali će sada zbog epidemije morati da je zatvori. Kažu da će se pijace zatvoriti, a onda i lokali, tako da je tu u startu na gubitku”, rekao nam je Mikijev dobar drug i dodao:
– Frka mu je zato što mu je to bio jedini prihod od kada je u kućnom pritvoru. Baš je u problemu, ali šta je tu je. Svestan je da je sve to viša sila! Životariće kao i pre, ima penziju oca Mirka i prodaje meso po komšiluku. Šta će, mora i on da se strpi ova dva, tri meseca koliko bude trajala potpuna blokada – ispričao je za Star Mikijev prijatelj.