Miki Đuričić: NE PLAŠIM se Kristijana! Možda sam ja gori BATINAŠ!

   Junak na junaka!

Miki Đuričić: NE PLAŠIM se Kristijana! Možda sam ja gori BATINAŠ! Miki Đuričić: NE PLAŠIM se Kristijana! Možda sam ja gori BATINAŠ!
Celebrity
Miki Đuričić: NE PLAŠIM se Kristijana! Možda sam ja gori BATINAŠ!

   Junak na junaka!

Miki Đuričić se raspričao o Kristijanu Goluboviću i ulasku u sledeću sezonu rijalitija!

MIKI: „KRISTIJAN JE KULTURAN I PRIJATAN!“

Miki Đuričić se uveliko sprema za sledeću sezonu rijalitja „Zadruga“, gde će se takmičiti i Kristijan Golubović. To je bio razlog da za domaće medije kaže kako će se ponašati prema njemu. I otkrio je da se već poznaju.

– Ne plašim se, jer ja nikada nisam ulazio zbog pobede, već zbog honorara. Meni je zanimljiv Kristijan i mislim da će biti i gledaocima. Poznajem ga dugo, dolazio je sa devojkom na salaš, gde sam ja radio. Bio je kulturan i prijatan, vodio me na ručak u grad. Slušamo istu muziku – kaže Miki.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Svi detalji žestokog RATA Karleuše i Anastasije! Doktori u panici: Zbog Novakove žene dobićemo RAK KOŽE! Brenin sin Stefan smuvao poznatu pevačicu! Karić u velikom problemu!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

PROČITAJTE JOŠ: Karleuša napravila HAOS u Turskoj! Miranu Aslanbeju PUCA veridba zbog nje!

– Zašto bih se plašio nekog ko nije pokazao nasilje u rijalitiju? A ja sam pokazao. Možda sam i gori batinaš. On treba da se plaši, a ne ja. Uostalom, bolje mu je da ide u rijaliti, nego da se bavi onim čime se bavio ranije. Vidim da je i umetnik, imaćemo dosta zajedničkih tema. Vrlo je inteligentan. Ako se u nečemu i ne složimo, neću da ćutim pred njim. Nikad nisam voleo ljude koji se uvlače. Kažem uvek ono što mislim, svidelo se to nekom, ili ne –  rekao je Đuričić za Informer.