Mensur Ajdarpašić Zadruga − Red šibanja, red se*sa

   Kik-bokser opasnog pogleda i nežnog srca, kojeg neki vole, a neki ne podnose

Mensur Ajdarpašić Zadruga − Red šibanja, red se*sa Mensur Ajdarpašić Zadruga − Red šibanja, red se*sa
Celebrity
Mensur Ajdarpašić Zadruga − Red šibanja, red se*sa

   Kik-bokser opasnog pogleda i nežnog srca, kojeg neki vole, a neki ne podnose

Mensur Ajdarpašić Zadruga je za ovog rijaliti učesnika idealno okruženje da pokaže šta ume. A, ume svašta! I da se svađa, i da se bije, i da ljubaviše.

Šibanje u Zadruzi je redovna pojava i ne zna se da li se gledaoci više lože na scene tuče ili scene seksa.

Mensur Ajdarpašić je imao brojne sukobe sa Vladimirom Tomovićem, zbog čega je ovaj na kraju bio diskvalifikovan. Njihov sukob je započeo još pre ulaska u Belu kuću, da bi u njoj obojica eksplodirala od besa i mržnje.

Okršaji sa Markom Miljkovićem i Slobom Radovanovićem takođe su redovna pojava. Impulsivan i svadljiv, Mensur uvek gleda da bude spreman za nove duele. Popularni Mensi je imao teško detinjstvo, kako tvrdi njegov poznanik, i otud ne čudi problematično ponašanje koje svakodnevno ispoljava.

Pre ulaska u Zadrugu, borbenu gotovost je održavao na redovnim kik-boks treninzima. Dok je napolju redovan posetilac teretane, dotle se u Beloj kući snalazi na različite načine kako bi ostao u formi i bio spreman za napade. Sudeći po komentarima fanova, teško ga je pobediti.

Mensur i Mina − Vrele igre u krevetu

Po ulasku u rijaliti, smuvao se sa seksi opasnicom Minom Vrbaški, koja je imala desetak seksualnih partnera samo u Zadruzi. Njihova burna veza je puna strasti, svađa i mirenja. Vatrene prirode, Mensur teško obuzdava ljubomoru kad su u pitanju muškarci s kojima je Mina bila, ali ipak ne može da joj odoli.

mensur ajdarpašić zadruga 3a

Za njega je naročito nepodnošljivo to što se Mina smuvala sa Vladimirom Tomovićem, Mensinim najljućim neprijateljem još iz spoljnog sveta. Kada se Mina spanđala sa Mensurom, smestila je Tomoviću izbacivanje, zbog čega je on poludeo i sukob između dva rivala tada je eskalirao.

Da je spreman da se bori za svoju ljubav, Mensur je pokazao i kada je branio Minu od nasrtaja Marka Janjuševića. Janjuš je u jednom momentu nasrnuo na Minu i krenuo da joj zavrće ruku. Kad je ona vrisnula, doleteo je Mensur i navalio na Janjuševića.

Kada je provalio da je Mina bacila oko na novog cimera, hrvatskog tenisera Luku Belića, Mensur je opet odlepio od ljubomore i porazbijao sve oko sebe. Završio je u pritvoru, gde je plakao od muke što Mina opet naskače na druge muškarce.

Mensur Ajdarpašić Zadruga − Manekenstvo, muzika i boks

Mensur i Mina su imali nastup u Zadrugoviziji, gde su pokazali svoje pevačko i scensko umeće. Publika ih obožava zajedno i imali su puno pozitivnih komentara, čak i od strane žirija.

Da su oboje fotogenični i da im gluma dobro ide, demonstrirali su i ulogama u muzičkim spotovima. Dok je Mina glumila u spotu za pesmu Silvije Jung Rok trajanja, Mensur se oprobao kao mladoženja u muzičkom spotu pevača Raja, za pesmu Ne brini. Manekensko iskustvo očigledno mu je dobro poslužilo da svoju ulogu iznese na profi način, a njegov sportski look ostavio je sve gledateljke bez daha.

Mensur i druge Zadrugarke

Izgleda da je Mensurovo srce rezervisano samo za Minu Vrbaški i da svoje seksualne apetite zadovoljava samo sa njom. Prema ostalim cimerkama zna da bude prilično agresivan i grub, pogotovo ako ga nečim isprovociraju. Tako je Erminu Pašović, kad ga je gađala flašom punom vode, najbrutalnije ispljuvao.

Prethodno joj je dobacivao dok je ona govorila, pokazujući time da je nimalo ne poštuje. Zato je Ermina rešila da se sa njim fizički obračuna gađajući ga flašom u glavu. Produkcija je oboje kaznila za ovaj incident, uz pretnju diskvalifikacijom.

Mensi nije ostao dužan ni Mimi Živković. Na njenu provokaciju da je peder, „počastio“ ju je najsočnijim psovkama i uzvratio na već poznati način, nazivajući je „smradom glibavim“.

U rijalitiju, očigledno, nikad nije dosadno, a gledaoci se zabavljaju novim dogodovštinama svojih omiljenih Zadrugara. Ko će sledeći biti diskvalifikovan, a ko će nov ući u Belu kuću, očekujemo da saznamo ovih dana.