MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)

   Pazari za sve pare!

MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO) MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)
Celebrity
MC Stojan više ne šopinguje po firmiranim radnjama nego obilazi apoteke! Uhvaćen sa punom kesom lekova! (FOTO)

   Pazari za sve pare!

MC Stojan je ozbiljno shvatio opasnost koja nam svima preti, pa bez zaštite ne izlazi iz kuće.

MC Stojan rešio da se zaštiti od korone!

Sreća, pa je pre dva meseca operisao devijaciju nosa zbog koje nije mogao da diše. U suprotnom, sigurni smo da bi se sada gušio pod maskom.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Kokić ne mrda iz izolacije! Izalazi samo kad baš mora! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Andreana Čekić kupila stan na Vračaru – Jednom fotografijom iz luksuzne nekretnine razbesnela fanove! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO)

Iako su mu propale brojne, već zakazane, tezge i gomila para, on je srećan što su mu svi bližnji zdravi.

MC Stojan važi za jednog od najvećih zavodnika na našoj estradnoj sceni, te verovatno mnogim obožavateljkama teško pada što on trenutno ne izlazi iz kuće.

Poznato je da je pevač miljenik žena, ali malo ko je znao da su mu se udvarale i udate žene.

– Koliko sam samo dobijao poruka od zauzetih žena, meni je to katastrofa. To mi u životu ne bi palo na pamet, zato što ne bih voleo da ja sutra imam ženu i da se meni to dešava – prokomentarisao je pevač u jednoj emisiji.

U javnosti se šuška da je popularan pevač trenutno u vezi sa devojkom koja živi u Austriji. Atraktivna crnka je uspela da osvoji srce MC Stojana. Međutim, ovo vanredno stanje ih je primoralo da se viđaju samo preko Skajpa. Zbog karantina i zatvorenih granica zaljubljen par nije u mogućnosti da se viđa i razmenjuje poljupce.