Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!

   Otvorila je dušu!

Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan! Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!
Celebrity
Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!

   Otvorila je dušu!

Jovana Tomić Matora bila je ubeđena da je se bivša devojka Sanja Stanković neće setiti za rođendan, ali se desilo suprotno. Sanja je bivšoj spremila poklon, ali je napisala i poruku:

Sanja bez dlake na jeziku!

– Dobro je da se nisi kladila sa pojedinim zadrugarima jer bi izgubila. Da… Ovo ti piše tvoja bivša devojka. Niko me nije toliko ispljuvao posle raskida kao ti. Jako ružno sa tvoje strane. Vidim, vlada amnezija, ali videćeš klipove napolju. I pored tvog pljuvanja na moj račun, ja sam ti organizovala ceo rođendan, ali ne iz sažaljenja kako ti kažeš, već zato što sam ja čovek pre svega, ispašću dostojanstvena do kraja, a i zbog lepih trenutaka naše veze. Želim ti da ovaj dan provedeš u veselju i manje pljuvanja mene. P. S. Ne pozdravljaj osobu koja ne postoji u mom životu, bar ne u emotivnom, kako ti tvrdiš. A kada budeš izašla tako će te pući realnost da ti neće biti dobro. Ali ne tvoja umišljena realnost niti realnost tih debila koji ti pune glavu. Srećan rođendan! Sanja Stanković – pisalo je u čestitki.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

Podsećamo, Matora je dobila od Lune Đogani brojanicu za rođendan, iako se njih dve više ne druže zbog osuda zadrugara upućenih na račun njihvog odnosa. Mnogi su zamerili što se njih dve imaju bilo kakav kontakt s obzirom na to da znaju da im je to Sanja više puta zamerila.

PROČITAJTE JOŠ: Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

 Matora je pred spavanje pričala sa svojim cimerima, ispričali im kako je prestala da se druži sa svojom najboljom drugaricom zbog Sanje Stanković, a onda počela da priča o svojim odnosima. Između ostalog Matora je ispričala i da ne bira kada ima odnose sa muškarcima, ali da kad su u pitanju žene ima određeni standard.

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan ulazi u Zadrugu za 150.000 EVRA! Otkriveni SVI DETALJI ugovora! A ulaze i BIVŠI LJUBAVNICI!

– S*ks sa devojkom je mnogo intiman. Samo sam sa Sanjom i još dve, tri devojke imala, kako da kažem. Ne mogu baš svakog oralno da zadovoljim – ispričala je Jovana, koja je Luki ispričala da je sa Sanjom želela dete:

– Ja sam htela sa Sanjom dete, bila sam spremna da idemo na oplodnju. Imam izražen majčinski instinkt – dodala je Tomićeva.