Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom - Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!

   Zadrugar ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom - Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom! Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom - Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!
Celebrity
Matejina majka na lekovima zbog njegove veze sa Tarom - Plaši se da ne počne da se DROGIRA sa njom!

   Zadrugar ni ne sluti šta se dešava u spoljnom svetu!

Mateja Matijević raskinuo je vezu sa Tarom Simov, ali se njegova porodica plaši njihovog pomirenja. Kako STAR saznaje, Matejina majka se protivi toj vezi i ne bi volela da im Tara bude snajka.

Matejina majka u strahu!

Matejin drug Igor nam je rekao kako je on uvek imao fine devojke, te da je sa Tarom ušao u vezu isključivo zbog rijalitija. Međutim, zbog njegove navodne igre, ispaštaju njegovi roditelji, pogotovo majka koja je na lekovima.

– Mateja se zaigrao sa Tarom, ona je njega fizički privukla i to je sve. On ne voli takve devojke, ona voli da se ističe, prgava je, stalno ulazi u neke rasprave, njemu to ne odgovara. Porodica mu je u šiframa poručila da se kloni Tare, ali on ih nije ozbiljno shvatio. Svašta se o njoj priča, i ona je sama pričala, i to se nikako njegovima ne dopada. Njegova porodica je normalna, poštena, u strahu su za njega šta će biti ako ostane sa Tarom. On je pored nje počeo da psuje, da histeriše, da se svađa, može tako napolju i drogu sa njom da proba. Majka mu se baš potresla, njoj ni ne daju više da gleda. Žena je na lekovima za smirenje – priča drug  za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Porodica Đogani je zaradila više od POLA MILIONA EVRA u Zadruzi – Isplivalo sve o njihovim HONORARIMA!

PROČITAJTE JOŠ: Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu – Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom!

PROČITAJTE JOŠ: Rođena sestra Anabele Atijas OPLELA po njoj posle odricanja! „Išla je od empatije do patologije!“

– Oni stalno raskidaju i mire se i to je za sve nas još gore. Ne znam kako on ne shvati da je dotakao dno sa tom vezom. Što se Anđele Veštice tiče, ona je njemu pomogla da uđe u rijaliti i sad je ljuta jer on dopušta da je Tara vređa. Šta se sa njim desilo nikome nije jasno, ali niko ga ne prepoznaje. Valjda će shvatiti kako se ponaša i smiriti se. On napolju sa Tarom nema perspektivu, prvo što njegovi nikada neće podržati tu vezu, a ni mi ortaci. Da je on srećan, svi bi ga podržali, ali nema tu ni sreće, ni budućnosti. Voleo bih da ima poziv sa porodicom i da sazna kakvo je stanje u kući. Verujem da u tom slučaju više ne bi ni pogledao Taru, bar se nadam da je tako, toliko ga poznajem. Njemu je sestra svetinja, a njegova sada bivša draga je udarila i na nju, ne znam kako joj je prešao preko toga. Ma, Tara je toliko omražena napolju, iritantna, vidi se da se njome niko nije bavio dok je odrastala. Koliko ona ima godina, a šta je sve prošla u životu, strašno. Meni je nje nekad i žao, nije kriva što ima takve roditelje! – objašnjava drug Igor i kaže za kraj:

– Njegov tip devojke fizički je Miona, laže da je on imao džigljave kao što je Tara, to je rekao da bi nju utešio. Mada, njemu se dopala i Iva, ali karakterno nema tamo devojke koja je njegov tip. Miona je najpribližnija onom što on voli i ne znam što sa njom nije ušao u vezu, možda jer zna da sa njom ne bi imao s*ks! – završio je izvor za STAR