Biografija Marka Miljkovića - Rijaliti ljubavnik

   Čuveni Marko i dan danas žari i pali!

Biografija Marka Miljkovića - Rijaliti ljubavnik Biografija Marka Miljkovića - Rijaliti ljubavnik
Celebrity
Biografija Marka Miljkovića - Rijaliti ljubavnik

   Čuveni Marko i dan danas žari i pali!

Marko Miljković biografija – nešto je što mnoge u Srbiji, ali i u regionu zanima. Ko je, zapravo, Marko Miljković? Čime se bavio pre rijalitija? Da li je on najpoznatiji rijaliti igrač? Mnoga pitanja se postavljaju kako bi se dokučila ličnost ovog momka.

Cela javnost je intrigirana njegovim ponašanjem, a narod ga voli, navodno, zbog njegove iskrenosti. Marko važi za pribranog momka koji ne da na sebe i voli da provocira. U prvoj Zadruzi 2017. godine često se svađao sa Miljanom Kulić, Slobom Radanović, i Jovanom Tomić Matorom. Čini se da uvek drži stvari pod kontrolom, ali da li je tako? Njegovo učešće u „Zadruzi 3“ poljuljano je nakon ulaska Anabele Atijas. Ona je, prema navodima medija, ušla u „Belu kuću“ kako bi rastavila njega i njenu kćerku Lunu.

Marko Miljković biografija – Ko je ovaj momak?

Marko je rođen u Brusu 30. novembra 1983. godine. Ima stariju sestru Maju. Oduvek ga je privlačio buran način života. Već sa 13 godina počeo je da zarađuje baveći se muzikom. Puštao je muziku, odnosno, radio je kao DJ u klubovima na Kopaoniku, tako da je veoma mlad postao samostalan.

Marko Miljković biografija

Srednju školu je pohađao u Brusu, a potom se preselio u Beograd gde je upisao Beogradsku poslovnu školu. Nastavio je da se bavi muzikom i radio je po beogradskim klubovima.

Uvek je želeo više za sebe, kao i da postane popularan i da izgradi karijeru. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih je zaplovio rijaliti vodama.

Želeći da izbegne popularnost samo na osnovu rijalitija, snimio je i jednu pesmu sa Slađanom Ivanišević i Jelenom Mrkić.

 

Ipak, pesma „Beograd-Novi Sad“ nije našla put do publike, pa se Marko vratio životu pod kamerama.

Takođe, odlučio na to da pokrene svoj modni brend, pa sada na Internetu prodaje muške i ženske trenerke pod imenom „Sikter 52„.

Marko Miljković biografija – Sva rijaliti angažovanja

Marko Miljković je svoju rijaliti karijeru započeo veoma burno. Jedan je od začetnika pojma „rijaliti igrač„.

Javnosti je postao poznat 2006. godine kada je bio u kući „Velikog brata„. To je, ujedno, bio i prvi rijaliti šou na ovim prostorima. Osim toga, Marko je specifičan još po nečemu. U „Velikom bratu“ započeo je vezu sa Enom Popov, a to je i prva veza na malim ekranima, odnosno prva rijaliti veza.

 

Narod ih je obožavao, pa su nakon završetka rijalitija, dobili angazovanje u „Zvezdama Granda“ gde su vodili emisiju. Ipak, njihova ljubavna priča se završila posle godinu dana.

Kako je 2011. godine njegova pesma „Beograd-Novi Sad“ prošla nezapaženo, Marko naredne godine ulazi u „Parove“ sa devojkom Deom Tošić. Ponašao se ljubomorno i posesivno, pa se i ta veza okončala veoma brzo. Zbog tih osobina koje je iskazao, publici se manje dopadao nego 2006. godine.

 

Godine 2015. bio je i u „Farmi„, ali njegovo učešće nije bilo zapaženo. U prvi plan došli su Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević.

Marko Miljković biografija – sam tam pojam obeležava i učešće u najgledanijem rijaliti programu ikada na ovim prostorima. Godine 2017. ulazi u „Zadrugu“ gde se često sukobljavao sa drugim učesnicima. Ušao je i u drugu sezonu ovog šoua, a sada je i u trećoj. Bio je u vezi sa Majom Marinković, Doroteom, a onda i sa Lunom.

Marko Miljković biografija

Postali su glavna tema u medijima i još uvek privlače mnogo pažnje. Stalno se nalaze pod budnim okom gledalaca.

 

S obzirom na to da je Lunina majka, Anabela Atijas, ušla u „Zadrugu“, a tu se nalazi i njen otac Gagi Đogani, videćemo kako će se Marko sada snaći. Mislite li da će mu ta situacija predstavljati najveći izazov do sada?

Najveće Markove „provale“

Kako je Miljković učestvovao u brojnim rijaliti programima, tako je iza sebe ostavio i brojne opaske po kojima je zanimljiv mnogima.

Jedna od njih je kada je u „Velikom bratu“ želeo šerpom tople vode da zagreje bazen.

 

Takođe, mnogi su mu i zamerili izjavu da je dva miliona muškaraca ljubomorno na njega, jer sve žene lude za njim.

Čitajte VIP Radar! Znate li ko ima najveći honorar u Zadruzi? Saznajte sve!