Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom!

   Karantin joj ne pada teško...

Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom! Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom!
Celebrity
Marina Tucaković iskreno o zdravlju, estradi i planovima sa Cecom!

   Karantin joj ne pada teško...

Marina Tucaković progovorila je o svom zdravstvenom stanju, saradnji sa sinom i svemu onome što je mnoge zanimalo.

Marina Tucaković poštuje sve propise i mere!

Kako zbog godina, jer ima 66, spada u grupu građana kojima je ograničeno kretanje, ona iskreno kaže da joj to ne pada teško.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: „Edis me je zamolio da ga ne odajem jer ima ženu i decu!“ Draganin bivši otkrio ŠOK DETALJE!

PROČITAJTE JOŠ: Ispovest Indi Aradinović nakon borbe za život! Doktor me je OSAKATIO za ceo život!

– Super mi je kod kuće. I onako ne izlazim iz kuće – kaže Marina i dodaje da je zabrinuta zbog situacije u našoj zemlji zbog epidemije virusa korona.

– Normalno, kako ne bih bila zabrinuta. Više me brine kad prođe virus šta će biti. Utiče ovo na sve poslove, pa i na estradu. Pevači ne mogu da putuju, gde će da pevaju? Oni žive od toga. Od pevača do emitera, svi su u problemu, samim tim i autorska društva koja će slabije da posluju, isplate će da kasne… Svakom je svoja muka najgora – smatra Marina, koja zbog svega toga i manje radi.

„Mama estrade“, kako je mnogi zovu, već dve godine hrabro se bori sa opakom bolešću. Njeno trenutno zdravstveno stanje je, kako kaže, sasvim dobro.

– Dosta dobro se osećam. Ne šampionski, ali dosta dobro. Sada sam na biološkoj i hormonskoj terapiji. Nešto dobijam na onkologiji, nešto na privatnoj klinici. Uzimam tablete i dobijam injekciju jednom mesečno. Ovih dana skener treba da radim, ali sam pomerila, ne moram sada da izlazim. Nije naivna terapija, utiče na krvnu sliku, ali na duh ne, to je najbitnije – u pozitivnom tonu priča Marina o svom zdravstvenom problemu.

Obožavaoci Cece Ražnatović željno iščekuju i njen novi materijal, a Marina otkriva i da je to u pripremi.

Nešto se kuva, ne mogu da otrivam šta. Nije nam važno kakvog stila će biti pesme, već je bitno samo da nam se pesma svidi. To je jedini kriterijum kojim se vodimo – ističe Marina za Blic..