Marijina majka imala je buran bračni život - Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

   Ovo niko nije znao!

Marijina majka imala je buran bračni život - Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara! Marijina majka imala je buran bračni život - Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!
Celebrity
Marijina majka imala je buran bračni život - Udala se sa 18. godina, pa se preudala za muzičara!

   Ovo niko nije znao!

Marijina majka, Verica Šerifović, udala se prvi put 1982. godine za bubnjara „Žaoke“ Rajka Šerifovića.

Popularna pečavica narodne muzike je nakon dve godine dobila ćerku Mariju sa Rajkom.

Marijina majka bila je u braku sa Rajkom 20 godina!

– Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane Belo jagnje u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse – ispričala je Verica u jednom intervjuu.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas kupuje nov penthaus – Muzički studio i klavir u centru luksuzne nekretnine?!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Milan Stanković skida kilažu – leto je iza ćoška! (FOTO)

Marijina majka se razvela od Rajka 2003. godine, a nakon godinu dana se ponovo udala i to za poznatog muzičara Miću Nikolića.

U tome periodu Mića je bio vlasnik izdavačke kuće „Mega Sound“, čiji su članovi, pored Verice, bili i mnogi poznati pevači, kao što je pokojni Šaban Šaulić. U toj izdavačkoj kući je pevačku karijeru počela i Dajana Paunović, pre više od deceniju.

View this post on Instagram

Majka.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

– Godinu nakon što je razveden moj prvi brak, 2004, venčala sam se sa Mićom. Slavili smo u restoranu Jezero do devet sati ujutro. Tada sam imala venčanicu i bila je prisutna cela estrada. Bilo je to slavlje za pamćenje. Marija i ja smo se pre toga preselile iz Kragujevca u Beograd, ona je tada bila na početku karijere. Nije joj smetalo što sam se ponovo udala. Naprotiv, i sada mi kaže da bi volela da se po treći put udam samo da mi ona nije u mislima 24 sata dnevno. Brak sa Mićom je trajao tri godine, razišli smo se sporazumno i ostali u prijateljskim odnosima. Sada mislim da je brak glupost koja sve pokvari. Mariju aposlutno podržavam u svim njenim izborima i uz nju sam stalno. Često smo zajedno na njenim koncertima. Bila sam uz nju i u Helsinkiju maja 2007. kada je pobedila na Evrosongu. Pred nastup sam je naterala da se pomoli pred upaljenom svećom i popije malo svete vodice koju sam donela iz manastira Svetog Vasilija Ostroškog – otkrila je nedavno Marijina majka za „Blic“.