Marijana Zonjić otkriva: "Lukas je slao avion po mene! Hteo je da mu pravim društvo dok je u izolaciji!"

   Zna znanje...

Marijana Zonjić otkriva: Marijana Zonjić otkriva:
Celebrity
Marijana Zonjić otkriva: "Lukas je slao avion po mene! Hteo je da mu pravim društvo dok je u izolaciji!"

   Zna znanje...

Marijana Zonjić otkriva za STAR od koga sve dobija pozive dok je u karantinu, i ko je to sve želi pored sebe u usamljenim danima izolacije!

Marijana mudro koristi ovu izolaciju!

Aca Lukas poštuje sve propisane mere i ne krši policijski čas, ali je mnogo usamljen, pa se dovija na sve moguće način da sebi nađe društvo, i to naravno žensko!

PROČITAJTE JOŠ: Melina miri Harisa i Čolu – Krivo joj je što se više ne druže!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?

PROČITAJTE JOŠ: Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!

Kako STAR saznaje, on je u nekoliko navrata pokušao da stupi u kontakt sa Marijanom Zonjić, ali nije uspeo jer je bila prvo zarobljena u Cirihu, a sada je u izolaciji u Igalu zbog korone. Međutim, njih dvoje su se ipak čuli!

View this post on Instagram

??

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

– Lukas i ja smo se videli kada sam početkom januara napustila Zadrugu. Tada sam napravila neku glupost zbog koje je on poludeo i naljutio se. Da ne kažem da smo se posvađali na krv i nož. Od tada se nismo ni čuli, ni videli. Ja kada sam iz Ciriha deportovana u Crnu Goru, promenila sam broj telefona i uzela crnogorski, tako da niko nije mogao da me dobije. Međutim, pre par dana sam se baš iznenadila kada me je Lukas našao, jer sam mislila da me nikad u životu više neće pozvati – priča Marijana za STAR i nastavlja.

– Pitao me je gde sam, jer je verovatno mislio da sam i dalje u Beogradu. Kada sam mu objasnila kako sam dospela u Igalo, bio je iznenađen, ali i razočaran. Hteo je da se vidimo, zato me je zvao! Ko zna možda, bi se opet smuvali i bili zajedno, ali eto okolnosti su sada takve da smo u različitim državama. Pustio mi je i pre neko veče poruku, da pita šta radim i kako provodim vreme u izolaciji u hotelu. Lepo od njega – otkrila  je Marijana koja kaže da je pevač želeo i privatni avion da pošalje po nju, ali da to nije bilo moguće u ovim vanrednim okolnostima.