Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti!

   Tiha netrpeljivost?

Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti! Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti!
Celebrity
Marija Šerifović UVREDILA Joksimovića! Lane joj OVO neće oprostiti!

   Tiha netrpeljivost?

Nakon što ga je Marija Šerifović isprozivala, teško da će joj Željko Joksimović oprostiti! A evo i šta se desilo!

MARIJA IZNENADILA ŽELJKA SVOJIM KOMENTARIMA

Prošlog ponedeljka mnogi su putem uživo programa mogli da prate koncert Željka Joksimovića koji je održao na Starom dvoru ne bi li malo oraspoložio Srbiju tokom policijskog časa! Naravno, koncert je razgalio mnoge, a osvanuli su i mnogi komentari, kako publike, tako i pevača. Kako SCANDAL! donosi među komentarima su se našli i Marijini.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Todorović ISPALJENA! BACILA 5.000 evra zbog Milana Stankovića?

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

Među prvima se oglasio Saša Vasić, pa je tvitnuo sledeće: Sjajna stvar kod digitalne industrije i online prenosa je da vidiš koliko ljudi to gleda, na šta mu je odmah uskočila Marija Šerifović i retvitovala pomalo ironično, pa je napisala: Ili ne gleda, a Vasić joj je kratko odgovorio: Može i tako.

Neki su to možda protumačili kao prozivku za Joksimovića, međutim, između njega i Mare nikada nije bilo sukoba, ali postoji mala netrpeljivost koju su, kako saznaje SCANDAL!, izazvali fanovi! Naime, Marijini fanovi i dan-danas pomenu kako Željko nikad javno nije čestitao Mariji pobedu na Evroviziji i to mu nisu nikada oprostili. Pre nje je on bio na Evrosongu, a ona je ubrzo posle donela Srbiji pobedu i uspisala se u istoriju, mada je i Željkovo Lane zauzelo visoko drugo mesto. U svakom slučaju, među njima vlada neka prećutna netrpeljivost, te ne čudi što je Marijin retvit pomalo dvosmislen. Ostaje nam da vidimo da li će Željko to ignorisati ili će joj poslati neku poruku.