Marija Šerifović U NEDELJU ispunjava ŽELJE! Do sad NEVIĐENI koncert na STADIONU!

   Maro, legendo!

Marija Šerifović U NEDELJU ispunjava ŽELJE! Do sad NEVIĐENI koncert na STADIONU! Marija Šerifović U NEDELJU ispunjava ŽELJE! Do sad NEVIĐENI koncert na STADIONU!
Celebrity
Marija Šerifović U NEDELJU ispunjava ŽELJE! Do sad NEVIĐENI koncert na STADIONU!

   Maro, legendo!

Jedina srpska evrovizijska pobednica u nedelju će održati do sada neviđen koncert i komunicareće uživo sa publikom, pa i uz sve to ispuniti muzičku želju najoriginalnijima.

MARIJA ŠERIFOVIĆ: „PEVAĆU KAO DA JE 20 MILIONA LJUDI!“

– Dugo smo pripremali sam koncept koncerta koji će po svemu sudeći biti apsolutno drugačiji. Pevaću kao da je 20,50,100 hiljada ljudi. Posebno me raduje što ću u sklopu same improvizovane scene imati i monitor koji će uživo emitovati sve poruke, a i muzičke želje. Nestrpljiva sam da vidim šta će to „lutke“ hteti da čuju. Vreme poslednjih dana ne obećava, ali velika ekipa stoji iza realizacije celog projekta a cilj je svakako da se svi tokom policijskog časa dobro zabavimo i pevamo, zato i verujem da će nedelja biti jedna jako lepa noć. – istakla je Marija.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! „Anabela namerno muči Lunu! Strašno je kad majka kanali ćerku“

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

Pored toga što je nestrpljiva zbog potpuno drugačijeg projekta i realizacije uživo koncerta, ne krije da joj laska što je upravo ona prvi izvođač čiji će koncert publika pratiti na jedinstven način, putem Youbox aplikacije.

– Pitali su me, zasto baš sviramo na stadionu JNA. Odmah sam se ogradila i rekla da nemam nikakve navijačke sklonosti. Izbor je pao na ovaj stadion u dogovoru sa kompletnom produkcijom i organizatorima. S obzirom na prostor, mogu samo da kažem da ćete uživati i u neverovatnim kadrovima.

Svoju solidarnost sa celom planetom Marija deli putem svojih socijalnih platformi, a milionska evrovizijska publika imaće priliku da vidi i novi spot za pesmu „Molitva“, koji je Marija nedavno snimila tokom policijskog časa na nekoliko lokacija u Beogradu.
– Ne mogu opisati osećaj praznog grada, ali lepa slika je bila i beskrajno simpatičnih penzionera koji su izašli u šetnju. Privilegija je svakako naći se među pet odabranih zemalja koje će svojim video spotom poslati poruku celoj Evropi! Do tada, pevajmo u nedelju! – istakla je pevačica.
Do nedelje, pogledajte kako je bilo na snimanju spota za „Molitvu“ u doba korone.