Marija Kulić - Bog i batina Zadruge

   Od nje svi strepe!

Marija Kulić - Bog i batina Zadruge Marija Kulić - Bog i batina Zadruge
Rajko Ristić, ATA images
Celebrity
Marija Kulić - Bog i batina Zadruge

   Od nje svi strepe!

Marija Kulić – Zadruga se nagledala njenih hirova, ali ona jednostavno ne može protiv svoje prirode. Tokom boravka u popularnom rijalitiju, Marija je zbog svojih postupaka često bila u centru pažnje.

Agresija koju je ispoljavala prema većini učesnika, nije izostala ni kada je reč o njenom sopstvenom detetu. Miljanu je vređala i omalovažavala bez griže savesti, a nije se ustručavala ni da je mlati pred kamerama. Nekima su te scene bile zabavne, a bilo je i onih koji su je zbog toga osuđivali.

Marija Kulić Zadruga, VIP radar

Kada je u pitanju Marija Kulić, Zadruga se često trese od njenih reči. Ona je u velikoj meri bila uključena u brigu o Miljaninom sinu, Željku. Taj mališan začet je u rijalitiju, ali Miljana sa njegovim ocem, Ivanom Marinkovićem, nije ostala u kontaktu. Bivši muž Goce Tržan na Miljanin račun izneo je niz uvreda, a za dete se nije interesovao.

Nišlijkina surova iskrenost potvrdila se i kada je Miljanu nazvala svojim najvećim životnim problemom, ističući kako je strašno opterećuje. Ovako grube izjave usledile su nakon što se Miljana pomirila sa Zolom.

I kao da uvrede nisu bile dovoljne, Marija je, u drugoj prilici, pred brojnim svedocima pljunula ćerku uz komentar da zaslužuje i gore od toga. Potencijalni zet Zola prava je jabuka razdora između njih dve.

Nesporazumi između majke i ćerke

Po svoj prilici, Marija više nema živaca za ćerkine ljubavne jade. Miljana ju je jednom prilikom probudila kako bi se požalila na dečka, a Marija je tada pukla. „Čekaj da u’vatim neki kaiš ovde da je zgazim! Ko je, daleko bilo, umro? Ne plači, gledaj kako te dete gleda! Je l’ te nije sramota? Je l’ ti je preči ku*ac od ovog deteta? Marš napolje!„, besnela je Marija, ljuta što će buka probuditi malog Željka.

Sočne psovke, budimo iskreni, ne priliče ženi u zrelim godinama, ali Marija za to ne haje. Rijaliti programi su ionako poznati kao mesta na kojime sve pršti od seksa, psovki i tuča. Mnogo puta, da ne bi došlo do fizičkog okršaja između učesnika, moralo je da reaguje obezbeđenje.

Marija lako plane, a teško se kontroliše, pa joj ne treba stajati na put. Posebno je osetljiva na nepromišljeno ponašanje svoje ćerke, čiji je najveći kritičar. Svi su primetili da je Zola trn u Marijinom oku i da je većina svađa prouzrokovana njegovim odnosom sa Miljanom.

Miksi se sa njim voli i svađa, miri i raskida, a Mariju je izludela kada je, samo nekoliko sati nakon abortusa, bila intimna sa njim. To ju je izbacilo iz takta, pa je Miljani nalupala šamare. „Pa da, ti si k***a. Kom se digne taj te iz keca…!

Miljana se pravdala da je sa Zolom bila godinu dana, ali to nije odobrovoljilo Mariju. „Ako sada nisi u vezi sa njim, a imate odnose, to znači da si k***a. Onaj ko ima odnose sa nekim sa kim nije u vezi je za mene k***a, a i za sve ljude!

 

Marija Kulić – Zadruga joj donosi dobre prihode 

Poznato je da zadrugari izuzetno dobro zarađuju, mada se tačan iznos njihovih honorara čuva u strogoj tajnosti. To je glavni razlog što Marija ne odustaje od učešća u ovom TV formatu. Kada je Miksi diskvalifikovana iz Zadruge 3, Marija se solidarisala sa njom i takođe napustila rijaliti, kako bi mogla da bude uz unuče.

Impulsivna Nišlijka je direktna i kod nje nema ulepšavanja istine. Sve je šokirala izjavom da je ćerki već pomogla oko podizanja jednog deteta (Željka) i da je ostala deca ne zanimaju.

Gagi Đogani Mariji je zamerao to što se previše upliće u Miljanin ljubavni život. On je svoju Lunu savetovao, ali ipak joj je prepustio da sama bira sa kim će biti u vezi.

View this post on Instagram

Hvala Vam❤

A post shared by Marija Kulic (@marijakulic_mtaz) on

Marija je neko ko prati trendove, a nedavno je otvorila nalog na Instagramu. Broj onih koji je prate već je premašio 10.000. Iako je postovala samo nekoliko fotografija, komentara ima mnogo.

Gde su sada i šta rade Dragana Mitar, Miki Đuričić i Suzana Perović, kojim psovkama svoje cimere časti Lepi Mića, ko su najpohotniji učesnici rijalitija, a ko su najbolji frajeri, čitajte samo na VIP radaru.