Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu - Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom!

   Ima i dokaze protiv Miljane!

Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu - Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom! Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu - Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom!
Celebrity
Marija Kulić PRIJAVILA Miljanu i Zolu - Traži STARATELJSTVO nad malim Željkom!

   Ima i dokaze protiv Miljane!

Miljana Kulić i Zola izašli su iz Zadruge i sele se iz grada u grad ne znajući gde će da žive. Uglavnom su po hotelima, sa njima je i mali Željko, a kako STAR saznaje, Marija Kulić se neće smiriti dok unuka ne uzme kod sebe i dobije starateljstvo nad njim!

Haos u porodici Kulić!

Ona je prijavila Miljanu Socijalnoj službi i navela da je ona nepodobna da bude staratelj detetu, kao i da je Zola sklon porocima i rizičan da bude pored deteta.

– Marija Kulić je u šoku i ogorčena na Miljanu. Ne može da veruje da je pobegla sa detetom usred noći iz rijalitija kako bi bila sa Zolom. Ona i dalje ostaje pri tome da Zola ne voli njenu ćerku i da je samo koristi jer je ostao bez i čega, izgubio je honorar i on nema od čega da živi. Oni su najpre pobegli u Novi Sad, jer se Miljana plašila da će imati problem ako ode u Niš, međutim, mislim da se sada kriju negde po Nišu – otkriva naš izvor i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: Gagijeva bivša verenica otkrila sve o TUČI Andreja i Gagija! Pa žestoko osudila Anabelu!

PROČITAJTE JOŠ: Isplivale nove pikanterije iz porodice Đogani – „Andrej se nije izlečio, bojim se šta bi mogao da uradi Nini kad se napije!“

– Marija je nju zvala čim je pobegla iz Zadruge i rekla joj da će joj napraviti pakao od života kako bi je urazumila, da su sestre i tata Siniša očajni i da niko ne želi da je vidi. Ma, svašta joj je rekla, bila je žena van sebe. Još kada je čula da postoji šansa da je opet trudna sa Zolom, tek tada je poludela. Siniša i Marija su išli u Socijalnu službu da prijave Miljanu i Zolu i da traže strateljstvo nad unukom Željkom. Marija je čak rekla da je Miljanino i Zolino dete ne zanima, ali da Željka neće da im ostavi. Navela je u Socijalnoj službi da oni nisu sposobni da paze na Željka. Kako je sada ova frka oko korone i vanredno stanje, neće moći tako brzo da ide proces, ali velike su šanse da Marija ostvari svoj cilj i da joj pripadne mali Željko. Tek će da bude haos ako do toga dođe, jer ne znam kako će Miljana pristati na to da joj dete bude u Nišu kod majke. Zola ne verujem da će da se buni mnogo, jer on se nije promenio, koliko znam sve je isto kao pre godinu dana. Ne radi ništa, spava do pet, o detetu brine Miljana – kaže izvor za STAR i objašnjava:

– Marija je sada u strahu i oko virusa i cele situacije! Najviše je plaši za Željka, a još kad je videla sliku kako Zola i Miljana u nekim kolima piju pivo, a pozadi sedi dete, pao joj je mrak na oči. Čak je sačuvala tu sliku da ima kako bi pokazala socijalnoj radnici i rekla je to i Miljani koja je baš plakala i uplašila se. Inače, Marija je nakon lekarske kontrole zbog svog zdravlja trebalo da se vrati u rijaliti, ali žena je izgleda odustala jer ne može ad bude mirna ako Željko nije sa njom. Ona jedino može opet u Zadrugu ako sa njom uđe i unuk. Navikla je da bude stalno sa detetom, i ako je neko vodio računa o njemu to je bila ona, ona se postavila kao majka, a ne kao baba prema Željku, mada je sada sve još komplikovanije zbog epidemije virusa – naveo je izvor.