Majka Dragane Mitar OČAJNA! "Mučno mi je da GLEDAM! Ne PREPOZNAJEM ćerku!"

   Majka šokirana!

Majka Dragane Mitar OČAJNA! Majka Dragane Mitar OČAJNA!
Celebrity
Majka Dragane Mitar OČAJNA! "Mučno mi je da GLEDAM! Ne PREPOZNAJEM ćerku!"

   Majka šokirana!

Dragana Mitar i Edo Fetić su se ponovo pomirili i prešli jedno drugom preko gnusnih uvreda.

„Njoj trebaju pare za dete,
ne sme da beži iz Zadruge“

Edo je čak rekao svojoj ljubavnici da se kaje što je ostavio suprugu Zilhu, te ne čudi što je Draganina mama Jadranka u šoku zbog svega!

– Mučno mi je bilo da gledam sve. Ne znam šta da kažem, da li oni toliko izgube kompas unutra, šta se dešava. Ne opravdavam nikako one reči, koliko god to bilo u afektu. U nekim momentima ne prepoznajem Draganu. Nije mi se svidelo što je htela da beži, ona zna što je ušla. Ona ima napolju dete i mora da misli na njega, više nego na bilo koga drugog –  iskrena je Jadranka u svojoj izjavi za STAR.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Šok istina: OTKRIVAMO ZAŠTO JE CECA MORALA DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA! PRVA ISPOVEST MARKOVOG OCA: ANABELA HOĆE DA LUNA MENJA MUŽEVE, LJUBAVNIKE, PARTNERE! DA BUDE KAO ONA! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Luna i Marko ispod pokrivača PROSLAVILI pomirenje! Anabela plače, Pešićeva: „To je ljubav na APARATIMA!“

PROČITAJTE JOŠ: Goca Božinovska: „Lunu bih UBILA da mi je ćerka!“

– Oni moraju da sednu, popričaju o svemu, iznesu sve karte na sto i da vide šta će. Jedva čekam da više izađu. Ako mogu zajedno – mogu, ako ne mogu, nek se pozdrave. Ja sam rekla Dragani da sluša Lepog Miću, jer on sve što kaže je u pravu. On vidi kako jeste i ja se slažem sa njegovim savetima – završava Jadranka za STAR.