Haos u Brestaču! Majka Darka Lazića napala snajku: "Sve pare si nam uzela!"

   Nevolja za nevoljom!

Haos u Brestaču! Majka Darka Lazića napala snajku: Haos u Brestaču! Majka Darka Lazića napala snajku:
Celebrity
Haos u Brestaču! Majka Darka Lazića napala snajku: "Sve pare si nam uzela!"

   Nevolja za nevoljom!

Budući da je na snazi vanredno stanje, te da pevači nemaju posla, Darko Lazić je bio prinuđen da obustavi vraćanje dugova zelenašima i ostalima kojima duguje jer prosto trenutno nema prihode!

Darko Lazić u velikom problemu!

Ono malo što je uštedeo i ostavio sa strane, troši na bebu, Marinu, roditelje, plaća Ani alimentaciju i dečko nema odakle još i rate i kamate da vraća! Međutim, kako saznaje SCANDAL! njih to nimalo ne zanima, pa mu preko komšija i prijatelja poručuju da se ne igra i da pod hitno spremi pare: Uozbilji se! Vraćaj pare, kamata raste! Nemoj da se igraš s nama! Vrlo dobro znaš kako ćeš se provesti ako nas ne ispoštuješ! Zbog svega toga, Darko se našao u jako teškoj situaciji! Ne zna na koju će stranu, a da bi barem decu obezbedio, rešio je da sve što ima prepiše na Marinu i sina Alekseja!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Ispovest Markove majke: Lunu mora da ostavi! Duško krije od JK da ima TAJNI STAN! Ana i David moraju da UNIŠTE Karića!

PROČITAJTE JOŠ: Gastoz zarobljen u Tajlandu! „Izbacili ga iz hotela jer više nema para!“

– Kad je Darko saopštio roditeljima da će zvati advokata i da će sve dati Marini, majka Branka je skočila na njega: Ma da li si ti normalan?! Hošeć li da svi ostanemo na ulici?! Ona je još dete! Šta ona misli, siktala je Branka, pa je onda i na Marinu udarila: Ti si za sve kriva! Zbog tebe ćemo biti na prosjačkom štapu, ne dam ti naše imanje! Darko, ne možeš ovo da uradiš! Neću da se posle sudim sa snajkom – prepričava izvor za SCANDAL! i za kraj kaže:

View this post on Instagram

?????

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

Darko u celoj priči najviše ispašta. Rastrzan je, pa dečko ne zna gde bije od brige i obaveza! Nedavno su ga uhvatili i za vreme policijskog časa kada nije smeo da bude van kuće, pa je i tu popio kaznu od 150.000. Zamislite u kolikim je problemima kad je i za to molio da sve plati na tri rate – završava priču izvor za SCANDAL!.

Darka Lazića poslednjih godina prate nevolje. Kao da se jedna za drugom nižu, a on ne može da izvuče iz svega.